Samsung lansează noi aparate electrocasnice personalizate la KBIS 2021

419
Samsung lanseaza aparate electrocasnice personalizate la KBIS 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics participă la KBIS 2021 – The Kitchen & Bath Industry Show, cea mai mare expoziție de bucătărie și baie din America de Nord, care se desfășoară online în perioada 9 – 12 februarie. Evenimentul fizic trebuia să se desfășoare între 9 și 11 februarie la Orange County Convention Center, Orlando, Florida. A fost anulat din cauza pandemiei și are loc online. Menținerea sănătății și siguranței expozanților, participanților, partenerilor și angajaților a fost mai importantă și în acest caz.

La KBIS 2021 Samsung Electronics a prezentat din nou o serie de produse inovatoare. Printre altele, frigiderul „BESPOKE” și mașina de spălat și uscătorul „Grand AI”, electrocasnice personalizate care reflectă diferitele gusturi și stiluri de viață ale consumatorilor. Frigiderul personalizat BESPOKE este de tip „4 uși flex” pentru consumatorii americani care preferă o funcție de purificare a apei. Acesta a atras în mod deosebit atenția.

KBIS 2021 cea mai mare expoziție de bucătărie și baie

De asemenea, Samsung a lansat „Mașina de spălat / uscătorul cu cadran inteligent”. Acesta oferă o experiență optimă de spălare și uscare în conformitate cu obiceiurile și mediul utilizatorului. Este echipată cu funcțiile de inteligență artificială diferențiată (AI) ale „Grande AI”. Mașina de spălat și uscătorul Grande AI este un nume folosit în Coreea, pe alte piețe numele poate diferi.

Mașina de spălat cu cadran inteligent detectează singură greutatea rufelor și reglează cantitatea de apă și detergent. Programul de spălare este conectat automat la uscătorul cu cadran inteligent, astfel încât consumatorii să-l poată folosi fără griji.

Dacor este o filială a Samsung din Pasadena, California. Proiectează și produce aparate electrocasnice premium, inclusiv mașini de spălat vase, cuptoare cu microunde, hote, frigidere etc. Fondată în 1965 de Stanley M. Joseph, a fost vândută către Samsung în august 2016.

În plus, Samsung expune la KBIS 2021 și diverse aparate electrocasnice inovatoare cu AI. Sunt acolo „Air Dresser”, un purificator de îmbrăcăminte și „Jetbot AI”, un aspirator robot cu AI. Samsung va prezenta, de asemenea, aparatele de uz casnic încorporate ale Dacor la această expoziție.

Samsung este nr. 1 pe piața de electrocasnice în SUA

Întrucât din ce în ce mai mulți consumatori se bucură de un vin bun acasă, a fost lansat și un dozator de vin care poate stoca vinul într-o stare optimă. Acest produs folosește argon pentru a proteja gustul și aroma chiar și după deschiderea sticlei. Potrivit Samsung Newsroom, dozatorul are o zonă de temperatură dublă pentru a stoca vinul roșu și vinul alb în același timp.

În plus, au fost lansate mai multe aparate de bucătărie. Un cuptor care combină un cuptor cu microunde și o funcție de convecție pentru gătit rapid, precum și un sistem de iluminare cu panou de control care oferă o senzație elegantă cu iluminare LED.

Samsung este nr. 1 în cota de piață a aparatelor electrocasnice din SUA din 2016 și povestea merge mai departe.