Samsung a actualizat aplicația „Try Galaxy” pentru utilizatorii non-Galaxy

190
Try Galaxy
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a dezvăluit recent o nouă actualizare a aplicației Try Galaxy. Această aplicație este cea pe care o puteți folosi pe un telefon non-Samsung pentru a testa cum ar fi experiența de a deține unul. Aplicația oferă tutoriale și vă permite să încercați aplicații și funcții disponibile pe un dispozitiv Galaxy, inclusiv camera foto cu „nightography cu adevărat cinematografic și AI transformatoare pentru fotografii nocturne vii și clare”. De asemenea, puteți testa instrumente de editare în aplicație, cum ar fi Photo Remaster.

Try Galaxy vă permite să testați noi funcții din seria Galaxy S23 cu Andrioid 13 și One UI 5.1. Aplicația este acum disponibilă și în 14 limbi, inclusiv arabă, bahasa indoneziană, chineză (China/Taiwan), engleză, franceză, franceză (canadiană), germană, japoneză, portugheză (Brazilia), spaniolă, spaniolă (Mexic), suedeză și vietnameză. Aplicația „Încercați Galaxy” funcționează numai cu telefoanele cu Safari pe dispozitivele iOS lansate pe și după 16 septembrie 2016.

„Suntem mândri de experiențele intuitive, convenabile și personalizabile disponibile numai prin ecosistemul Samsung Galaxy”. A declarat Sonia Chang, Vicepreședinte Brand Marketing Group al Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Ne angajăm să continuăm să oferim oamenilor care nu sunt deja utilizatori Samsung oportunitatea de a explora ceea ce este posibil cu cele mai bune și mai recente experiențe Galaxy.”

Realizați puterea Galaxy cu Try Galaxy

De la lansarea sa în 2022, „Try Galaxy” a fost descărcat de peste 2 milioane de ori. Odată descărcată, utilizatorii aplicației pot găsi tutoriale utile și pot explora pagina de pornire a aplicației, inclusiv pictogramele, widget-urile și navigarea Galaxy. Utilizatorii pot încerca, de asemenea, alte aplicații și funcții inovatoare și unice disponibile prin Samsung Galaxy.

Interfața de utilizare – User Interface trebuie să aibă cel puțin opt calități sau caracteristici pentru a ajuta cu adevărat utilizatorii. Este vorba despre Claritate, Concizie, Familiaritate, Reactivitate, Consecvență, Estetică, Eficiență și Iertare.

Această experiență aduce tot ce găsiți Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Flip 4 sau Fold 4, cum ar fi pictograme, widget-uri și navigare specifice Galaxy. Aplicația recent îmbunătățită evidențiază caracteristicile cheie ale seriei Galaxy S23 și One UI 5.1, inclusiv:

Cameră puternică. Utilizatorii pot explora ceea ce este posibil cu cel mai avansat sistem de cameră Samsung Galaxy. Este inclus aici Nightography cu adevărat cinematografic și AI transformatoare pentru fotografii nocturne vii și clare. De asemenea, pot testa instrumente de editare în aplicație, cum ar fi Photo Remaster, pentru a îmbunătăți automat detaliile imaginilor.

Performanță de top. Utilizatorii pot experimenta modul în care seria Galaxy S23 redefinește performanța de vârf printr-un videoclip care demonstrează capabilități de joc de nivel următor cu platformă mobilă, baterie și afișaj optimizate.

Ecosistem conectat. Utilizatorii se pot scufunda în cea mai recentă lume a One UI 5.1. Pot vedea imagini de fundal personalizabile, pictograme, interfețe pentru mesaje, fundaluri și multe altele pentru o experiență mobilă care se potrivește cu propria personalitate și stil.

Aplicația Try Galaxy este disponibilă pentru descărcare printr-o simplă scanare a codului QR. Pentru a explora numeroasele beneficii ale trecerii la Galaxy, vizitați www.trygalaxy.com