De sărbători Samsung are ceva pentru toată lumea pe listă

1002

Se apropie sărbătorile de iarnă, magia Crăciunului și luna cadourilor. Ne bucurăm de toate și trebuie să ne bucurăm oferind daruri familiei, prietenilor, nouă și celor dragi. În ton cu această magie care ne înconjoară, magia tehnologiei Samsung trebuie să o luăm în considerare.

Din toate domeniile nevoilor casei gigantul tech ne poate oferi ceva, pentru bucătărie, pentru distracția de acasă și pentru timpul liber. Vă oferim, prin intermediul SamsungNews, câteva idei despre ce puteți să vă cumpărați de sărbători sau despre ce puteți oferi celor dragi, familiei dar și prietenilor. Este vorba de câteva minunate produse ale companiei Samsung. Sunt lucruri unice, extraordinare și necesare pentru voi și pentru casă.

 

Magia sărbătorilor alături de tehnologia Samsung

Samsung 2018 QLED TV, magia divertismentului, informațiilor și artei într-un singur pachet uimitor. Samsung este lider mondial în vânzările de televizoare în ultimii 12 ani. Pentru a ajunge aici gama de televizoare Samsung au dovedit că au o calitate și fiabilitate de neegalat. Seria de televizoare Samsung QLED TV 2018, cu un control intuitiv, o calitate impecabilă a imaginii și un design parcă dintr-o bucată, permit spectatorilor să se bucure de conținut inegalabil chiar și atunci când televizorul nu este pornit. Cel mai inovator și mai sofisticat televizor de până acum dispune de un control inteligent al locuinței prin SmartThings, inteligență de la Bixby și de tehnologia Direct Full Array care oferă imagini spectaculoase cu un contrast perfect.

Direct Fully Array reglează cu atenție luminozitatea. Tehnologia utilizează o rețea completă de iluminare cu LED-uri pentru a ilumina cu exactitate fiecare zonă a ecranului pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii. Acest lucru permite noilor televizoare QLED să întunece anumite zone ale ecranului, luminând simultan altele.

Atunci când îl porniți prima dată, configurarea este foarte ușoară, televizorul poate transfera automat informații precum parola Wi-Fi de pe dispozitivul dvs. mobil. Cu ajutorul SmartThings IoT, televizorul QLED Samsung poate servi drept hub pentru coordonarea locuinței inteligente. Când televizorul este oprit, modul Ambient poate imita modelul de pe peretele din spatele televizorului. În acest fel televizorul poate să copieze decorul în care este plasat, contopindu-se cu acesta.

 

Tablete și frigidere, calitate de la Samsung

Samsung Galaxy Tab S4. Pentru o persoană din viața ta care dorește să facă mai mult, gândește-te la tableta Galaxy Tab S4. Este concepută pentru persoanele care vor să lucreze mai mult și mai bine la cel mai înalt nivel. Acestea vor realiza mai mult oriunde și oricând cu o tabletă premium și premiată. Galaxy Tab S4 oferă Samsung DeX pentru a transforma tableta într-o experiență desktop, împreună cu un S Pen rafinat. Tableta mai dispune de patru difuzoare reglate de AKG și o durată excelentă de viață a bateriei. Galaxy Tab S4 este un cadou ideal și oferă o productivitate mai mare, mai ușoară și divertisment în orice situație.

 

Samsung Family Hub, o serie de frigidere care nu mai are nevoie de prezentare. Samsung îi ajută pe bucătari sau pe pasionații de bucătărie să se pregătească de întâlnirea cu sărbătorile. Samsung Family Hub le oferă toate instrumentele necesare pentru planificarea, organizarea și pregătirea unei mese perfecte. Ecranul cu LED-uri al ușii frigiderului servește drept centru digital de comandă al familiei. Are funcții inteligente care sincronizează stocarea alimentelor cu rețete personalizate și pregătirea meselor. Să nu mai vorbim că, Family Hub îi ține pe cei din bucătărie conectați la emisiunile preferate de televiziune, filme și muzică în timp ce gătesc o masă pentru sărbători. Family Hub aduce tehnologia conectată la bucătărie, locul unde oamenii petrec cel mai mult timp, mai ales de sărbători. Nu doar frigiderul Family Hub ci și celelalte electrocasnice Samsung sunt în top-ul preferințelor utilizatorilor din întreaga lume.

 

Un excelent laptop pentru cei ce vor să fie permanent conectați

Samsung Chromebook Plus (LTE). Pentru acele persoane care se dedică în mod special studiului, acest laptop Samsung trebuie să fie pe lista de cadouri. Pentru cei care sunt mereu „pro” și vor să fie mereu „pe fază”, mereu curioși, vor viteză, agilitate și putere, Chromebook Plus Plus (LTE) este ideal. Laptopul Samsung 2-în-1 LTE, are camere încorporate, orientate spre față și spate, pentru captarea fotografiilor. Laptop-ul poate fi utilizate oriunde, fără a trebui întotdeauna să căutați o conexiune Wi-Fi.

Cu stiloul încorporat, scrieți notițe, schițați sau semnați documente în timp ce lucrați pe PC sau tabletă. Este dispozitivul pe care fiecare îl dorește pentru a fi mereu conectat cu prietenii. Puteți asculta muzică, viziona videoclipuri și face cele mai importante lucruri în orice moment.

 

Monitor de jocuri și memorii de calculator, alte idei de cadouri Samsung

Samsung QG90 QLED de 49 de inch. Un excelent monitor de jocuri ultra-lat. Savurați pasiunea pentru joc în acest sezon de sărbătoare și de cadouri, cu experiența unui monitor de jocuri superb. Puneți-vă în centrul acțiunii cu monitorul de jocuri QG90 QLED de 49 de inch, ultra-wide. Ecranul curbat este compatibil cu HDR pentru imagini vizuale excepționale. Tehnologia QLED Quantum Dot de la Samsung face conținutul să prindă viață pe ecranul spectaculos, unul dintre cele mai largi disponibile pe piață. Timpul de reacție super rapid și rata de reîmprospătare excelentă îl fac ideal pentru curse, simulări de zbor și jocuri intense de acțiune.

 

Samsung 860 EVO SATA SSD, memorie pentru computer. Ultimul model de produs de stocare pentru jucătorul care refuză să se împace cu memoria și timpul. Cu Samsung 860 EVO SATA SSD se poate descarca și edita oricât conținut iar un elev sau student are tot ce vrea la dispoziție. Memoria 860 EVO SATA SSD este mai mult decât suficientă pentru fiecare calculator.