Samsung ascunde gaura din ecran pe Galaxy S10 cu teme Disney și Pixar

1526

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Mulți utilizatori de smartphone-uri preferă să aibă o gaură pe ecran, mai degrabă decât o crestătură, un notch. Și acest orificiu din ecran se poate ascunde foarte bine cu o imagine de fundal inteligent concepută. Gaura poate fi practic mascată, camuflată foarte bine. Samsung a lansat pentru afișajul Infinity-O aflat pe Galaxy S10e și Galaxy S10, wallpapere speciale cu personale Disney și Pixar. Samsung Galaxy S10+ are o gaură alungită în formă de pilulă.

Aceste imagini de fundal sunt gratuite și se bazează în special pe mai multe personaje Disney și Pixar de la The Incredibles, Frozen și Zootopia. Alte imagini de fundal oferite de Samsung utilizează de asemenea modele inteligent concepute pentru a ascunde gaura aflată pe telefoanele sale ce utilizează afișajul Infinity-O. Ecranul Infinity-O permite utilizatorilor acestor smartphone-uri o experiență extraordinară de ecran complet.

Personaje îndrăgite de la Disney pe ecranul lui Galaxy S10

Camera aflată pe seria Galaxy S10 joacă un rol unic pe dispozitivele din această gamă de produse. Este folosită nu numai pentru fotografii și clipuri video de cea mai bună calitate, dar oferă utilizatorilor și posibilitatea de a fi creativi cu imaginile de fundal datorită amplasării găurii camerei. În urma lansării AR Emojis anul trecut, Samsung a adus personaje renumite de la studiourile de animație Walt Disney, The Incredibles, Frozen și Zootopia pe ecranul home aflat pe Galaxy S10e și Galaxy S10.

Una dintre inovațiile extraordinare, caracteristice liniei Galaxy S10 este experiența sa pe tot ecranul. Aceasta este realizată de afișajul Infinity-O care acoperă întreaga față a smartphone-ului. Datorită tehnicii precise de tăiere cu laser, camera foto a fost ascunsă în partea dreaptă a ecranului pentru a elimina distragerile, pentru o experiență vizuală cinematografică„. A spus compania Samsung despre acest ecran Infinity-O.

The Walt Disney Company este una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume. A fost fondată la 16 decembrie 1923 de Walt Disney și fratele său Roy, ca un mic studio de animație. Compania are sediul în Burbank, California. Disney a atins o capitalizare de piață de 178 miliarde de dolari la începutul anului 2017. Este cea mai mare și mai valoroasă companie media din lume.

De la lansarea liniei Galaxy S10, au apărut numeroase modele de tapet cu aspect atractiv și creativ. Utilizatorii înșiși au creat și au permisiunea de a-și împărtăși propriile wallpapere de fundal personalizate pentru afișajul Infinity-O aflat pe Galaxy S10, profitând de designul său unic, plasarea găurii camerei și impresionantul ecran oferit.

Walt Disney și Samsung colaborează începând cu Galaxy S9

Compania Disney a avut întotdeauna o relație strânsă cu Apple. Steve Jobs a fost cel mai mare acționar la Disney ani de zile. A fost un șoc atunci când compania Walt Disney a ajuns la o înțelegere cu Samsung pentru a permite ca personajele sale să fie utilizate pentru caracteristica AR Emoji, introdusă anul trecut cu Galaxy S9 și Galaxy S9+. Cu noul anunț, se pare că Disney merge încă braț la braț cu Samsung.

Imaginile de fundal Samsung sunt disponibile pentru cumpărare pe Galaxy Store. Gama specială de imagini de fundal Disney poate fi descărcată gratuit de utilizatorii de Galaxy S10. Imaginile de fundal Disney sunt disponibile doar pentru Galaxy S10 și Galaxy S10e. Conform PhoneArena, disponibilitatea pentru aceste imagini poate varia în funcție de regiune și model. Samsung intenționează să extindă în continuare opțiunile de fundal pentru ecranul Infinity-O prin diverse colaborări în viitorul apropiat.