Samsung poate lansa un nou asistent virtual numit „Sam”

1125
Samsung poate lansa un nou asistent virtual numit Sam
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung se pregătește să lanseze un nou asistent virtual, Sam. Asistentul virtual poate veni sub forma unui personaj tridimensional. Personajul oficial al asistentului virtual al gigantului tehnologic sud-coreean a fost lansat inițial într-o formă 2D. Varianta 3D nou apărută a asistentului virtual arată destul de drăguț, probabil astfel vom uita de Bixby.

În ciuda faptului că avea deja o versiune 2D, Sam a suferit o revizuire radicală pentru a fi mai atractiv în relațiile cu utilizatorul. Asistentul virtual, de fapt asistenta Samsung, Sam, are mai multe expresii, ipostaze și texturi. Aceste caracteristici suplimentare o fac mai interesantă și mai modernă. Recent studioul de ilustrație Lightfarm a împărtășit imagini ale personajului feminin pe rețelele de socializare înainte de a le elimina rapid.

Lightfarm a colaborat cu Agenția Cheil pentru proiect, care este o firmă publicitară din cadrul grupului Samsung. Lightfarm Studios a publicat o serie de fotografii și redări ale lui Sam. Aceasta ne oferă o viziune mai clară a asistentei Sam. Detaliile despre conceptul de „asistent virtual Samsung Galaxy” postat pe site-ul web Lightfarm Studios din Singapore au fost, de asemenea, șterse în grabă.

Sam – o asistentă virtuală Samsung drăguță

Conform AndroidHeadlines Lightfarm Studio a lansat un comunicat pentru a divulga mai multe detalii despre designul lui Sam. Asistenta virtuală Samsung seamănă cu un personaj Pixar, este o femeie cu ochii albaștri, părul castaniu de lungime medie și roz în obraz. În imagini ea este înfățișată ținând în mână un smartphone Samsung și are scris „Samsung Galaxy” pe bluza ei gri. Parcă este un angajat Samsung! Probabil va fi.

Ca urmare a acestei colaborări, părul și hainele lui Sam arată mai realiste. Mai mult, aspectul ei estetic general este și mai atractiv. Lightfarm a dezvăluit și aplicațiile pe care le-au folosit pentru a crea noul asistent virtual al Samsung, Sam. Au folosit software precum Adobe After Effects, SideFX Houdini, Adobe Photoshop, Marvelous Designer și Blender 3D. Nu este prima data când Samsung vrea un nou asistent / asistentă virtuală. Kestra s-a vrut a fi în 2016 varianta feminină a asistentului AI Bixby.

Numele Bixby și Kestra sunt asociate cu Star Trek. Kestra Troi a fost o fată, jumătate om, jumătate betazoidiană, născut în anul 2330 la Lwaxana. Jerome Bixby a fost scriitor american de science-fiction, a scris mai multe episoade din Star Trek.

Momentan mulți fani Samsung sunt entuziasmați de asistenta Samsung, o schimbare radicală față de tot ce este asistent virtual pe piață. Deocamdată, cei care speră că Sam este noul asistent virtual al Samsung vor trebui să aștepte confirmarea companiei. Așteptăm și o explicație dacă Sam este de fapt conceput pentru a fi un companion pentru Bixby sau un înlocuitor al acestuia.

Sam va alimenta probabil smartphone-urile Samsung Galaxy și alte „lucruri” inteligente, cum ar fi electrocasnice sau chiar un difuzor inteligent, care nu mai vine!. Noua asistentă Samsung poate să fie și un concurent pentru Google Assistant, asistentul inteligent dominant instalat pe telefoanele Android.