Samsung va lansa un nou aspirator premium Bespoke Jet în aprilie

951
Samsung va lansa un nou aspirator premium in aprilie
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics Co. a anunțat un nou aspirator premium Bespoke Jet. Acesta va fi pus în vânzare în Coreea de Sud luna viitoare. Prin această lansare gigantul tech țintește să stimuleze produsele de uz casnic pe fondul tendinței de a rămâne acasă indusă din cauza pandemiei.

Bespoke Jet a fost lansat sub denumirea de Jet 95 la CES 2021, unde a câștigat premiul pentru inovație. Samsung Bespoke are un sistem automat de golire a prafului integrat cu stația sa de încărcare a bateriei. Aspiratorul are un sistem revoluționar de curățare cu o perie care detectează tipul de pardoseală pe care se află și își optimizează setările în consecință.

Samsung Bespoke Jet în mai multe culori

Noul aspirator Samsung Bespcke Jet va fi vândut cu prețuri între 890.000 won (~660€) și 1,39 milioane won (970€) în Coreea de Sud începând din aprilie, potrivit Samsung, citată de The Korea Herald. Deocamdată Samsung nu a comunicat detalii privind disponibilitatea globală a noului său aspirator

Noul aspirator fără fir vine în patru culori inedite și atrăgătoare. Midnight blue, woody green, misty white și sun yellow – albastru miezul nopții, verde lemnos, alb cețos și galben soare. Samsung promovează mereu noi produse electrocasnice sub marca Bespoke. Sunt produse extrem de personalizabile și atrăgătoare pentru generația tânără și nu numai. Samsung a extins marca Bespoke de la frigidere și la alte aparate electrocasnice și promovat-o pentru a satisface preferințele tuturor utilizatorilor.

Primul model de aspirator manual a fost brevetat de către americanul Daniel Hess în anul 1860. Hess a primit patentul US No. 29.077 pentru invenția în 10 iulie 1860. A fost numit măturător de covoare, dar nu a  comercializat niciodată.

Aspiratorul Samsung Bespoke Jet are 2,5 kilograme. Este mai ușor față de cel mai recent aspirator Samsung Jet cu 0,23 kilograme. Pe lângă că este mai ușor oferă și o putere de aspirație mai bună la un maxim de 210W. Anul trecut Samsung a lansat aspiratoarele Samsung Jet și în România. Fiind din gama Bespoke, pe lângă confort și funcțiile excelente de curățare, are și un design care comparabil cu accesoriile interioare.

Noul produs oferă o perie tip mop cu pulverizare pe acesta, folosind materiale antibacteriene. Utilizatorul să poată pulveriza câtă apă este nevoie atunci când folosește mopul în timpul curățării. Materialele antibacteriene sunt aplicate pe mop și în recipientul de praf pentru a suprima dezvoltarea diferitelor bacterii. Samsung a declarat că oferă o garanție pe viață pentru motorul invertor al aspiratorului și va repara sau înlocui piesele gratuit.