Samsung Baker Series 2021, o nouă serie de cuptoare cu microunde

650
Samsung Baker Series 2021 o noua serie de cuptoare cu microunde
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat extinderea gamei sale de aparate de bucătărie prin lansarea cuptoarelor cu microunde din seria Baker. Seria Samsung Baker 2021 oferă caracteristici care erau disponibile doar la modelele cu microunde high-end cu convecție. Noua gamă vine cu panouri tactile intuitive, finisaj de sticlă și design extrem de elegant, într-o atractivă culoare roz.

Samsung Baker oferă primele caracteristici cum ar fi aburirea, prepararea la grătar și prăjirea, care vor atrage tinerii milenieni care s-au transformat în bucătari acasă și adoptă obiceiuri alimentare sănătoase. Împreună cu tehnologia de clasă mondială, această gamă permite bucătarului din tine să facă deserturi delicioase, gustări crocante, fără ulei și mâncăruri aburite în cuptorul cu microunde.

Seria Samsung Baker elegantă și plină de caracteristici

Întrucât oamenii își petrec mai mult timp acasă, mai mulți dintre ei adoră să-și încerce mâna la gătit. Cuptorul cu microunde Samsung Baker este un must-have pentru orice bucătărie contemporană, conform Samsung Newsroom. Cu designul lor elegant, comenzile intuitive, mânerele distincte, corpul frumos finisat din sticlă, aceste cuptoare cu microunde au fost realizate cu atenție pentru a le face atrăgătoare din punct de vedere estetic. În acest fel se pot încadra perfect în decorul modern de bucătărie modulară urbană. În plus, cuptoarele  vin cu mai multe accesorii care vă ajută la gătit. Interiorul din ceramică anti-bacteriană fac cuptoarele mai durabile și mai ușor de curățat.

Milenienii sau generația Y. Nu există un consens cu privire la datele de începere și de sfârșit ale acestei generații. Demografii și cercetătorii folosesc adesea începutul anilor 1980, ca dată a nașterii, până la începutul anului 2000, tot ca dată a nașterii.

Odată cu concentrarea consumatorului către sănătate și igienă, Samsung a introdus cuptorul cu microunde din seria Baker, care vine în două variante. Varianta Steam Cook cu funcție de aburire automată, care vine cu accesoriu pentru abur și Grill Fry cu placă crustă care permite prăjirea fără ulei. Atât modelele Steam Cook, cât și cele cu Grill Fry vin cu o caracteristică Home Desert pentru a face diferite deserturi acasă.

Caracteristicile cuptoarelor din seria Samsung Baker:

  • Desert acasă – Home Dessert. Gătirea de deserturi cum ar fi budinca, prăjitura de ciocolată, pâine prăjită și multe altele este posibilă cu o simplă apăsare de buton. Rapid, ușor și delicios!
  • Grill Fry. Cuptorul este echipat cu o farfurie care permite consumatorilor să prăjească fără ulei și să se bucure de cartofi prăjiți, piept sau aripi de pui, chipsuri de cartofi etc.
  • Steam Cook. Cuptorul este dotat cu o funcție cu aburi, iar funcția Auto Steam permite să aburiți legume, carne, fructe, ouă, terci, orez, cartofi etc.
  • Interior igienic și ușor de curățat. Smalțul ceramic este 99,9% anti-bacterian, neted și durabil este ușor de curățat și nu se decolorează în timp. Este foarte rezistent la zgârieturi ceea ce face ca cuptorul cu microunde să dureze mai mult. Ceramica reduce timpul de gătit, căldura pătrunde adânc și uniform în alimente păstrând valoarea nutrițională.
  • Salvează în modul de așteptare. Gătiți mâncăruri delicioase în același timp eficiente din punct de vedere energetic. Modul ECO reduce semnificativ consumul de energie cu cea mai mică putere de așteptare din industrie. Când nu gătiți, puterea utilizată pentru menținerea funcțiilor esențiale este redusă la minimum. Deci, economisiți energie și bani în timp ce protejați mediul.
  • UX simplu. Bucurați-vă de un mod intuitiv și elegant de a găti. Panoul de control Glass Touch are doar 6 butoane esențiale, care pot fi selectate cu o simplă atingere. Și, fiind complet din sticlă, se asortează perfect cu fața pentru un aspect minimalist.
  • Design nou. Noua serie Samsung Baker este proiectată elegant pentru a încadra și completa perfect bucătăria contemporană. Poți alege un cuptor cu microunde care se potrivește perfect gustului tău personal și stilului bucătăriei tale.

Preț și disponibilitate

Cu tehnologie avansată, funcții îmbunătățite și caracteristici de design premium, Samsung Baker a fost lansat în cinci modele. Două modele Grill Fry și trei modele Steam Cook – care sunt disponibile în capacitate de 23 litri. Gama este disponibilă din magazinul magazinul online oficial Samsung cu prețuri cuprinse între 120 și 135 de euro.

Noua gamă de cuptoare cu microunde Samsung Baker 2021 este disponibilă în culori Clean Pink, Pure Black și Clean Gray – roz, negru și gri. Noua gamă a fost lansată în India și va fi disponibilă în perioada următoare și pe alte piețe.