Samsung a lansat două noi bare de sunet din seria Q și S 2022 în Coreea

442
Samsung a lansat doua noi bare de sunet din seria 2022 in Coreea
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a prezentat recent noile modele de bare de sunet pentru 2022. Acum Samsung a lansat două din aceste modele în Coreea de Sud. Este vorba despre un model de top din seria Q: HW-Q990B și bara de sunet HW-S800B. Cu această ocazie am aflat mai multe despre aceste două modele.

Aceste două bare de sunet au fost prezentate alături de modelele Samsung HW-Q910B și Samsung HW-Q800B în seria Q și Samsung HW-S801B în seria S. Produsele lansate în Coreea de Sud sunt HW-Q990B, modelul de vârf din seria Q și „bara de sunet super subțire” HW-S800B, cu un design ultra-subțire.

Două noi bare de sunet lansate în Coreea de Samsung

Seria Q HW-Q990B oferă sunet surround 3D prin aplicarea difuzoarelor cu 11.1.4 canale și „Dolby Atmos”. Funcția „Q-Symphony” îmbunătățită este la bord în comparație cu modelul anterior. Q Symphony este tehnologia proprietară Samsung care realizează un sunet surround optim utilizând difuzoarele instalate pe ambele dispozitive în același timp când sunt conectate un televizor și o bară de sunet. În trecut, erau folosite doar câteva difuzoare ale televizorului, dar în noul produs pot fi folosite toate difuzoarele TV.

Când este conectat la un televizor Samsung Neo QLED 8K (seria QN900B), bara de sunet HW-Q990B și televizorul utilizează până la 22 de canale (16 canale de bară de sunet + 6 canale de TV) difuzoare pentru a realiza un sunet stereofonic 3D copleșitor, care nu a mai fost posibil până acum.

Prima bară de sunet a fost lansată de Pioneer Electronics din SUA în 2002. Bara de sunet este un tip de difuzor care emite sunetul dintr-o incintă largă. Producători precum Samsung, Bose, Sony și Yamaha sunt lideri în segmentul soundbar premium.

În plus, noul soundbar are o funcție încorporată pentru a conecta bara de sunet la televizor prin Wi-Fi fără un cablu HDMI separat. În acest fel vă puteți bucura de sunetul spațial Dolby Atmos 3D wireless și de sunet SpaceFit. Funcția Auto EQ este de asemenea instalată.

Designul produsului dă o senzație curată și luxoasă prin utilizarea materialelor metalice în conformitate cu performanța îmbunătățită. Fereastra de stare a afișajului cu LED este, de asemenea, plasată în față. Acest lucru face mai convenabilă monitorizarea stării de funcționare și a informațiilor despre dispozitiv.

Soundbar Samsung HW-S800B – ultra-subțire și elegantă

Bara de sunet HW-S800B are un design ultra-subțire de 38 mm înălțime și 40 mm în grosime și este în perfectă armonie cu designul televizoarelor premium. În special, atunci când este pusă pe perete cu Samsung The Frame, nu iese în afară și este destul de discretă. Astfel poate completa un interior care se potrivește bine cu orice spațiu. Seria Samsung HW-Q990B este disponibilă în două culori: alb și negru.

Anul acesta vor fi lansate lansate noi culori, maro și tec, care se potrivesc cu culoarea ramei televizorului The Frame. În acest fel vă puteți crea o varietate de look-uri care se potrivesc cu televizorul în funcție de gusturile dvs. Deși bara de sunet este super-subțire, are două difuzoare superioare pe partea stângă și dreaptă și implementează 3.1.2 canale, astfel încât să puteți experimenta sunetul surround Dolby Atmos.

Samsung Electronics a înființat Samsung Audio Lab în California, SUA la sfârșitul anului 2013. Gigantul tech a adunat acolo cei mai buni experți din domeniu pentru a realiza cel mai bun sunet. Noile soundbar sunt rezultatul cercetărilor efectuate acolo și au făcut posibilă crearea unui sunet incredibil.

Samsung intenționează să lanseze pe piață peste 13 modele noi în prima jumătate a anului, inclusiv seria Q și bara de sunet super-slim. Prețul de fabrică al noului produs este de 1,89 milioane de woni (aproximativ 1.400€) pentru modelul HW-Q990B și de 899.000 de woni (~670€) pentru HW-S800B. Presupunem că prețul pe celelalte piețe va fi aproximativ la fel.

Numărul de consumatori care apreciază experiența audio la fel de mult ca și calitatea televizorului atunci când se bucură de divertismentul acasă este în creștere. Vom fi numărul unu și pentru anul în curs„. A declarat Il-kyung Seong, Vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom.