Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

578
Samsung The Frame vandut in peste un million de bucati in 2021
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului Samsung The Frame pe piețele nord-americane și europene, vânzările totale, începând din 2017, se așteaptă să depășească două milioane de unități până la sfârșitul anului.

The Frame nu este doar un dispozitiv pentru vizionarea programelor, ci un produs de stil de viață. Televizorul îmbunătățește un spațiu cu designul său și îmbogățește viața consumatorilor cu o colecție extinsă de artă”. A declarat Simon Sung, vicepreședinte executiv și șef al echipei de vânzări și marketing Samsung Visual Display, conform Samsung Newsroom. „Căutăm noi modalități de a consolida ofertele The Frame pentru a satisface nevoile și dorințele în evoluție ale consumatorilor. Căutăm mereu parteneriate cu muzee, galerii și artiști pentru a oferi o gamă mai mare de colecții în Art Store”.

Designul inovator al Samsung The Frame îmbină forma și funcția

The Frame este cel mai popular model din gama de televizoare Lifestyle de la Samsung. De când a fost lansat pentru prima dată în 2017, designul, caracteristicile și dimensiunile The Frame au evoluat continuu. Au reflectat mereu gusturile în continuă schimbare și nevoile de stil de viață ale consumatorilor.

Pe măsură ce consumatorii petrec mai mult timp acasă, popularitatea conținutului de divertisment acasă a crescut. A crescut, de asemenea, cererea consumatorilor ca ecranele lor să depășească un aparat electrocasnic și să-și îmbunătățească designul interior. Samsung The Frame s-a pliat perfect pe aceste tendințe pentru a oferi consumatorilor un amestec de forme și funcții incredibile.

QLED îmbunătățește foarte mult luminozitatea, contrastul și reproduce culori mai vii și naturale, aproape de culorile reale din natură. Ecranele permit culori mai saturate care ating aproape 100% din gama de culori.

Inovarea calității imaginii și ținerea pasului cu tendințele consumatorilor îl determină pe Samsung să îmbunătățească continuu fiecare nouă iterație a Cadrului – The Frame. În 2020, Samsung a adăugat tehnologia de imagine QLED pentru a oferi imagini mai vibrante. Televizorul încorporează și un senzor de luminozitate pentru a regla nivelul de luminozitate în funcție de locul unde este amplasat. În acest fel privitorii se pot bucura pe deplin de imagini și videoclipuri optimizate.

Mai multe diagonale de ecran pentru televizorul Samsung Lifestyle

În iulie 2021, Samsung a lansat o versiune de 85 inch (215,9 centimetri) pentru The Frame. Acum televizorul Samsung The Frame este disponibil în cinci dimensiuni diferite. Are diagonale de 32 inch, 55, 65, 75, 85 inch) pentru a satisface o varietate de stiluri de viață și spații de acasă.

Frame-ul din 2021 oferă o ramă subțire de 24,9 mm, sau aproape jumătate din lățimea modelului de anul trecut. În acest fel noua ramă adăugând eleganță spațiului cu rame de tip cadru disponibile în diferite culori. Utilizatorii pot alege un cadru personalizabil – ramă plată albă, tec sau maro și ramă teșită în stil teșit alb sau roșu cărămidă. Cadrul poate fi montat pe un suport TV, montat pe perete pentru un aspect de galerie sau pe standul de studio recent lansat. Zilele trecute Samsung a lansat noi culori pentru ramele televizorului The Frame.

Parteneriate cu mai multe muzee și galerii de artă pentru Art Store

Pe lângă designul său unic și modern, un punct forte al Samsung The Frame este Magazinul de artă – Art Store. Atunci când utilizatorii nu vizionează conținut pe The Frame, pot folosi Modul Ambient pentru a alege opere de artă din vasta bibliotecă de picturi și fotografii a Magazinului de artă pentru a le expune pe ecran. În acest fel, ecranul nu este o pânză goală care interferează cu design interior, este un element care îl pune în valoare.

Samsung Art Store oferă peste 1.500 de lucrări de artă din muzee și galerii de renume mondial. Amintim aici doar Muzeul Ermitaj din Rusia, Luvru din Franța și Muzeul Prado din Spania. Prin parteneriate, Samsung a extins colecția Art Store cu lucrări de artă unice de la creatori emergenți din întreaga lume. Printre aceștia sunt Magnum Photos, un grup global de foto-jurnalişti și mai recent cu YellowKorner, pentru a oferi lucrări de artă vibrante pentru a profita de calitatea imaginii QLED a The Frame. Cu un software bazat pe inteligență artificială, versiunea 2021 a lui The Frame analizează tiparele și gusturile consumatorilor și recomandă lucrări de artă noi.

Versiunea 2021 a lui The Frame oferă o capacitate de stocare semnificativ crescută cu 6GB în comparație cu versiunile anterioare care ofereau 500MB. Acum poate stoca până la 1.200 de imagini la rezoluție 4K, astfel încât utilizatorii să poată selecta mai multă artă pentru a-și forma propria galerie personalizată. Pentru mai multe informații despre portofoliul de televizoare Samsung Lifestyle, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.