Samsung batjocorește iarăși iPhone-urile cu o reclamă pentru Galaxy Z Flip 4

461
Samsung Galaxy Z Flip 4
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Recent am publicat un videoclip în care Samsung își bate joc de viitoarele iPhone-uri înainte de lansarea seriei iPhone 14. Anunțul a prezentat caracteristici inovatoare ale modelelor Samsung Galaxy S22 Ultra și Samsung Galaxy Z Flip 4. A continuat chiar să spună: „Această inovație nu vine la un iPhone din apropiere”.

Acum, Samsung a revenit, batjocorind seria Apple iPhone 14 cu un nou clip video. „Join the flip side” care a apărut recent încercă să-i convingă pe utilizatorii de ‌iPhone‌ să treacă la Galaxy Flip, arătând un fan ‌iPhone‌ dornic de tehnologie pliabilă.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Flip 4 – un superb smartphone Samsung

Cel mai recent anunț, intitulat Samsung Galaxy: Join the flip side, arată un personaj pe nume Elena care încearcă cu disperare să uite noul Flip al prietenei ei, care „se pliază literalmente în jumătate„. La început, spune ea, „Nu aș trece niciodată la Samsung. Îmi place telefonul”, ultimele cuvinte sună aproape ca „iPhone”. Și este ușor de ghicit ce telefon apare în reclamă, este un Samsung Galaxy Z Flip 4.

Clipul video progresează și arată cum Elena găsește că totul îi amintește de designul pliabil cu clapetă al Flip-ului Samsung. Îi amintește de Flip 4 chiar și atunci când salută sau spune la revedere unui copil drăguț pe drum. Spre final, se trezește din visul ei și comandă instantaneu Galaxy Z Flip 4 de pe iPhone-ul ei Apple. În cele din urmă, protagonista recurge la o încercare de compromis, încearcă să-și plieze forțat iPhone-ul. Vedeți cum se termină această încercare în videoclipul de mai sus.

Litera „i” din numele iPhone este una dintre caracteristicile sale definitorii. Steve Job a spus la lansare că „se referă mai ales la „internet”, deși nu numai„. „i”-ul din iPhone mai se poate referi la inteligent, individual, instrui, informa, inspira.

Samsung Galaxy Z Flip 4 are un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, 8GB RAM și 128/256/512GB stocare internă. Balamaua mai subțire a noului Flip îi permite să rămână în diferite unghiuri. Flip 4 are un rating IPX8, poate fi scufundat până la 1,5 metri timp de 30 de minute, dar nu are rezistență la praf. Noul smartphone pliabil Samsung este mai elegant, mai rapid și mai fiabil ca niciodată.