Samsung a lansat mașina de spălat vase Bespoke Dishwasher Countertop

483
Samsung Electronics a lansat Masina de spalat vase Bespoke
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics lansat de două zile mașina de spălat vase Bespoke Dishwasher Countertop. Aceasta este destinată familiilor tinerilor căsătoriți și persoanelor singure. Produsul care poate fi plasat pe un blat (Countertop) în bucătărie este pentru 6 persoane. Designul personalizat vă permite să alegeți culorile în funcție de gusturile și stilurile de viață.

Spre deosebire de produsele existente de sine stătătoare sau încorporate, Bespoke Dishwasher Countertop – mașina de spălat vase pe blat, poate fi așezat deasupra mobilierului de bucătărie, astfel încât este ușor de instalat chiar dacă bucătăria nu este spațioasă sau dacă vă deplasați frecvent. În plus, deși exteriorul este compact, interiorul are un spațiu amplu. Astfel au loc oalele și ustensilelor de gătit, boluri pentru supă, căni și linguri.

Bespoke Dishwasher Countertop – o mașină de spălat pe blat

Adâncimea cuvei interioare este de 452 mm. În plus, se aplică o structură de depozitare pliabilă adaptată la forma veselei și un recipient detașabil pentru tacâmuri, permițând depozitarea convenabilă a diferitelor tipuri veselă. Bespoke Dishwasher Countertop este echipată cu o funcție puternică de curățare și sterilizare. Dacă selectați opțiunea de sterilizare la temperatură ridicată pentru cursul standard, puteți elimina 99,999% din diferite bacterii. În plus, folosește apă la temperaturi ridicate la 75° pentru a elimina uleiul întărit și bacteriile.

Exteriorul produsului are un design minimalist cu un panou din sticlă lucioasă și este disponibil în trei culori. Puteți alege, în funcție de interiorul bucătăriei, între culoarea cărbunelui, roz aprins și alb. Face parte din gama de produse Bespoke, gamă care mai cuprinde frigidere, aspiratoare, mașini de spălat, uscătoare de haine, etc.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Prima mașină de spălat vase a fost inventată în 1887 de Josephine Cochrane, pentru ca servitorii să nu-i mai ciobească porțelanurile. În 1924, William Howard Livens inventează prima mașină de spălat vase destinată uzului casnic.[/vc_message]

Este un produs pentru consumatorii care doresc să folosească o mașină de spălat vase, dar au un mediu de instalare limitat. Bespoke Dishwasher Countertop are un design compact, spațiu de depozitare amplu și performanțe puternice de curățare”. A declarat Lee Dallae, directorul general Samsung Electronics Household Appliances Division, conform Samsung Newsroom.

Prețul pentru mașina de spălat vase Smasung Bespoke Dishwasher Countertopdin este de 790.000 de won, aproximativ 570 de euro. Momentan mașina de spălat vase este disponibilă doar în Coreea de Sud. În acest moment nu sunt informații despre disponibilitatea pe alte piețe.