Samsung a lansat „Bespoke Home 2022”, o nouă evoluție cu gama „Infinite”

398
Samsung a lansat Bespoke Home 2022
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat un nou produs numit „BESPOKE Home” pe 17 februarie, sub tema „Beyond BESPOKE”. Astfel compania marchează al patrulea an de la lansarea brandului „BESPOKE”, special destinat aparatelor electrocasnice personalizate pentru consumatori. Beyond BESPOKE este o viziune de a extinde și de a îmbogăți experiența consumatorului dincolo de aparatele electrocasnice Bespoke existente.

Vom depăși limitările spațiului, timpului și experienței pentru a continua să extindem valoarea de care se pot bucura consumatorii”. „Vă rugăm să priviți la evoluția continuă a gamei BESPOKE, care a fost iubită mereu de consumatori”. A spus președintele Samsung Electronics, Jae-Seung Lee, conform SamsungNewsroom.

BESPOKE Home 2022 un nou capitol pe piața de electrocasnice

În 2019, Samsung Electronics a deschis un nou capitol pe piața de electrocasnice personalizate prin introducerea „frigiderului la comandă” cu panouri de uși înlocuibile pentru prima dată în Coreea. BESPOKE Home 2022 a fost lansat pentru a duce gama BESPOKE mai departe.

Cu ocazia acestui eveniment Samsung a prezentat „SmartThings Home Life”. Este o soluție integrată pentru electrocasnice care conectează toate aparatele electrocasnice din casă pe baza AI și le adaptează pentru tine. Acest serviciu integrează și dezvoltă serviciile existente bazate pe SmartThings și susține experiența cu mai multe dispozitive centrată pe client.

Frigiderul Meneghini La Cambusa este cel mai scump frigider din lume, costă 40.000 USD. Frigiderul este personalizat pentru casa dvs. și include un filtru de cafea, un aparat de gheață, o cămară cu temperatură controlată și un televizor cu ecran plat.

În plus Samsung a extins gama de opțiuni pentru consumatori prin lansarea noii linii „Infinite” care subliniază o experiență premium. Linia Infinite constă dintr-un frigider cu o ușă care implementează în mod profesional funcțiile de refrigerare, congelare, kimchi și vin. Tot din linia Infinite face parte și un frigider de mare capacitate cu patru uși; un cuptor cu inducție; o hotă inteligentă; și o mașină de spălat vase.

Printre acestea, frigiderele pentru vin și hotele inteligente sunt produse noi introduse pe piața internă și vor fi, de asemenea, introduse în gama generală la comandă. Frigiderul la comandă Infinite Line utilizează materiale naturale precum aluminiul, ceramica și oțelul inoxidabil pentru a oferi durabilitate puternică și un design care subliniază calitatea care nu se schimbă în timp. Diverse texturi greu de observat în aparatele electrocasnice convenționale, cum ar fi aluminiul atemporal, ceramica și metalul oferă o senzație de lux.

Ușile se pot deschide prin comandă vocală

Frigiderul pentru vinuri are un spațiu amplu de depozitare care poate stoca până la 101 sticle. Acestea pot fi depozitate separat în funcție de tipul de vin în două compartimente care pot seta temperatura între 4 și 18 grade. În plus, frigiderul are un compartiment „multi-cămară”. Acesta poate fi setat în 5 moduri în funcție de alimentele care pot fi consumate cu vinul (șunca, nucile, brânza).

În plus, frigiderul are „Auto Open Door”, deci ușa se poate deschide cu o atingere sau o comandă vocală prin SmartThings. Operarea „Auto Open Door” prin comandă vocală poate fi utilizată pe dispozitivele mobile cu aplicația SmartThings și funcția Bixby instalată după înregistrarea produsului în aplicația SmartThings. Panoul ușii din față este înlocuibil și vine în cinci culori: Timeless Grey, Timeless Charcoal, Cera Black, Cera White și Lux ​​Metal.

Gama BESPOKE Infinite include și o hotă de bucătărie inteligentă, un cuptor cu două rafturi, o plită cu inducție cu patru elemente și o mașină de spălat vase cu capacitate de 12 persoane. Toate acestea fac parte din noile 24 de produse la comandă, inclusiv un aparat de aer condiționat wind-free; un aparat de curățat; o mașină de spălat de 24 de kilograme; și o mașină de spălat de 20 de kilograme. Acestea vor fi lansate până la sfârșitul anului 2022.

Samsung intenționează să extindă numărul de țări în care electrocasnicele personalizate sunt vândute la peste 50 în acest an. Compania vrea să-și consolideze semnificativ vânzările globale prin extinderea de la frigidere la toate produsele. Vă reamintim că Samsung a lansat frigiderele BESPOKE și în România.