Samsung va lansa luna viitoare produsele Bespoke Home la nivel global

403
Samsung va lansa luna viitoare produsele BESPOKE HOME la nivel global
Sursa Foto: Samsung Electronics Co.

Samsung Electronics își va prezenta gama extinsă de aparate electrocasnice personalizabile Bespoke Home la nivel global. Prin această mișcare gigantul tehnologic sud-coreean își propune să crească vânzările pe fondul tendinței de a rămâne acasă din cauza pandemiei.

Samsung a trimis joi invitații media la evenimentul său Bespoke Home din 11 mai care va avea loc online. Cu această ocazie Samsung va prezenta cele mai noi produse și tehnologii care pot îmbogăți experiențele la domiciliu ale utilizatorilor. Bespoke Home întruchipează întreaga casă, de la bucătărie la living, dormitor, spălătorie etc. Este un spațiu intim plin de unitate și personalitate, cu o varietate de produse și modele.

Bespoke Home, soluții personalizabile pentru electrocasnice

Bespoke este un brand promovat de Samsung. Acesta permite consumatorilor să-și adapteze propriile configurații în funcție de material, culoare și module pentru a-și satisface preferințele în selecțiile de electrocasnice. Soluțiile Bespoke Home, concepute pentru a ajuta consumatorii să-și decoreze întregul spațiu de acasă cu diverse produse personalizabile, au fost prezentate pentru prima dată în Coreea de Sud luna trecută.

Compania a declarat atunci că 17 produse Bespoke Home, care includ frigidere, aparate de aer condiționat și aspiratoare, vor fi disponibile în prima jumătate a anului. De asemenea, vor mai fi lansate purificatoare de apă, mașini de spălat, uscătoare, cuptoare cu microunde, mașini de spălat vase sau aspiratoare wireless, printre altele.

Samsung a promis o garanție pe viață pentru produsele sale Bespoke lansate în 2021, conform The Korea Herald. Această garanție este pentru repararea sau înlocuirea gratuită a compresoarelor și motoarelor cu invertor digital pentru o perioadă nelimitată.

Lee Jae-seung, șeful diviziei de electrocasnice Samsung Electronics, a declarat; „O casă nu este doar un loc de relaxare, este un loc de care să te bucuri. Este un mediu de viață și trebuie să ofere serviciile necesare personalizate pe toată durata utilizării produsului„.

Samsung vinde în prezent produse Bspoke în mai multe țări, inclusiv în Rusia și China. Din acest an compania intenționează să le facă disponibile în mai multe țări, cu o gamă extinsă de produse.

Evenimentul online Samsung Bespoke Home va avea loc pe 11 mai, la ora 17:00 și poate fi urmărit pe Samsung.com.