Samsung Bespoke Jet AI lansat, aspiratorul are o putere de 310W

172
Samsung Electronics Bespoke Jet AI
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Între foarte multe telefoane, tablete sau ceasuri inteligente, Samsung mai lansează și frigidere, aparate de aer condiționat, televizoare sau alte electrocasnice. Acum Samsung a lansat un nou aspirator cu putere mare de aspirare: Samsung Bespoke Jet AI. Modelul din 2024 Samsung Bespoke Jet AI, cu funcții AI, este un aspirator fără fir cu o putere de aspirare de până la 310 wați (W), cel mai înalt nivel din lume, bazată pe tehnologia patentată de Samsung.

Noul aspirator se caracterizează printr-o putere de aspirație mai mare decât produsele anterioare prin aplicarea unei structuri de motor ultra-ușoare realizată sub formă de „miez de lanț” și reducerea pierderii de presiune a aerului prin eficientizarea structurii pieselor cheie interne. Noul Samsung Bespoke Jet AI are și funcții AI, între care o funcție de recunoaștere automata a mediilor de curățare. De exemplu, recunoaște materialele de podea și setează modul optim de curățare, potrivit SamsungNewsroom.

Printre altele noul Samsung Bespoke Jet AI are și funcția AI Mode 2.0. Aceasta ajustează automat puterea de aspirație recunoscând tipul de podea, cum ar fi podeaua, covorul sau situația în care peria este ridicată în timpul curățării, precum și situația la curățarea colțurilor suprafețelor.

De exemplu, în colțurile casei pe podele unde tinde să se adună praful, puterea de aspirație crește automat când peria este aproape. În acest fel colțurile, de obicei mai greu accesibile sunt curățate foarte bine. Aspiratorul Bespoke Jet AI (2023) a fost considerat de mass-media cel mai bun aspirator fără fir din 2023!

De asemenea, prin detectarea sarcinii și presiunii periei în funcție de mediul de curățare și setarea puterii de aspirare optimizate, utilizarea bateriei poate fi redusă cu 25% în comparație cu modul puternic. În plus, Bespoke Jet AI are un nou tip de „filtru HEPA”. Acesta înlătură mai eficient scurgerea prafului fin aspirat, prevenind mai bine reemisia particulelor fine.

HEPA – High-Efficiency particulate Air, este un standard de eficiență a filtrului de aer. Filtrele HEPA sunt compuse dintr-o țesătură fire dispuse aleatoriu. Firele sunt de obicei compuse din fibră de sticlă cu diametre între 0,5 și 2,0 microni.

Noul aspirator Samsung are și o „Perie de curățare la temperatură înaltă”. Aceasta pulverizează apă la temperatură înaltă de aproximativ 55°C pe contaminanții de pe podea pentru a curăța eficient suprafața. „Clean Station+” este un sistem automat de evacuare a prafului care golește chiar și părul colectat al animalelor de companie. Mai mult, dacă primiți un apel sau un mesaj în timpul aspirării, funcția „Smart Wi-Fi” oferă informații prin afișajul aspiratorului.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Bespoke Jet AI este lansat în cinci culori, inclusiv gri satinat, bej satinat și negru satinat. Prețul variază de la 1.649.000 de woni (1.150 euro) la 1.749.000 de woni (1.220 euro), în funcție de specificații.