Aspiratorul Samsung Bespoke Jet certificat de agenții din Germania și UK

506
Aspiratorul Samsung Bespoke Jet certificat de agentii din Germania si UK
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Aspiratorul fără fir premium Samsung Bespoke Jet a fost recent recunoscut pentru performanțele sale excelente în blocarea prafului fin și a alergenilor de două agenții de certificare din Europa. Este vorba despre SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH și British Allergy Foundation.

SLG (SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH) este o agenție germană de testare și certificare cu sediul la Hartmannsdorf, Saxonia, Germania. SLG Prüf a certificat că Samsung Bespoke Jet (inclusiv stația de curățare integrată) blochează 99,999% din emisiiile de praf fin cu dimensiunea de 0,5 până la 4,2 μm (micrometru). SLG a acordat cel mai mare rating în „Capacitatea de reținere a prafului” – 5 stele (Excelent).

Blocarea a 99,999% a emisiilor de praf fin este un rezultat al testului conform IEC (International Electrotechnical Commission). Pot exista unele mici diferențe în utilizarea reală. Samsung Bespoke Jet are o stație de curățare integrată cu tehnologia Samsung „Air Pulse” și o structură liniară de evacuare a prafului. În special, tehnologia Airpulse și structura de descărcare liniară în care praful cade din coșul de praf către stația de curățare integrată sunt eficiente și rapide pentru a goli coșul de praf.

Samsung Bespoke Jet certificat de British Allergy Foundation

Stația de curățare all-in-one constă dintr-o pungă de praf antibacteriană din fibră antibacteriană. Aceasta conține cupru pentru a suprima creșterea bacteriilor și are un filtru motor care filtrează suplimentar praful din punga de praf. Are și un filtru de înaltă performanță care blochează particulele fine cu dimensiunea de 0,5 până la 4,2 μm. Astfel filtrează praful în trei trepte și blochează 99,999% din praful fin fără a fi re-emis în exterior.

British Allergy Foundation este o fundație britanică de caritate dedicată pentru a ajuta adulți și copii cu alergii. A fost fondată în 1991. Certifică și aprobă produsele care restricționează sau elimină nivelurile ridicate de alergeni.

British Allergy Foundation a certificat capacitatea aspiratorului Samsung Bespoke Jet de a bloca eliberarea de alergeni. BAF acordă certificarea produselor care ajută la îmbunătățirea bolilor legate de alergie, cum ar fi rinita, astmul și atopia.

Bespoke Jet folosește un sistem de blocare a emisiilor de praf fin în 5 pași, conform Samsung Newsroom. Acesta include un ciclon jet și un filtru de înaltă performanță, pentru a bloca nu numai praful fin, ci și alergenii precum acarienii, părul câinilor și pisicilor și polenul, astfel încât să poată curăța cu încredere.

Hyesoon Yang, vicepreședinte executiv al diviziei de electrocasnice Samsung Electronics. „Samsung Bespoke Jet este iubit de consumatori. Poate curăța fără a vă îngrijora de emisiile de praf fin și alergeni”. Recent compania a lansat și un Samsung Bespoke Slim, un nou aspirator fără fir puternic.