Samsung Bespoke Slim – un nou aspirator fără fir puternic și senzual

444
Samsung Bespoke Slim un nou aspirator fara fir senzual si puternic
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat inițial aspiratoarele Bespoke Jet și Bespok Jet Bot AI în luna aprilie. Acum cu noul Samsung Bespoke Jet Slim compania își consolidează și mai mult gama de aspiratoare fără fir. Samsung Bespoke Slim a fost reproiectat de la piese cheie până la accesorii pentru a realiza un design care se potrivește în orice spațiu, precum și performanțe de curățare îmbunătățite semnificativ.

În special, tehnologia Samsung se aplică motorului invertorului digital, care este o componentă cheie a aspiratorului Samsung Jet Slim. Acest motor se rotește cu viteză mare, chiar dacă este ultra-ușor pentru a realiza o putere de aspirație puternică de până la 150W. Viteza maximă de rotație a motorului este îmbunătățită cu mai mult de 20% comparativ cu modelul anterior din aceeași clasă.

Samsung Bespoke Slim cu o durată de apirare de 50 de minute

Motorul invertorului digital are asigurată de către Samsung o garanție pe viață. În acest fel utilizatorii pot să repare sau să înlocuiască piese în mod gratuit dacă se defectează în timpul utilizării. Peria Slim Soft Floor la Samsung Bespoke Slim se rotește de până la 1.500 de ori pe minut, mătură și aspiră puternic pentru a îndepărta efectiv praful din colțuri sau din crăpături.

În plus, un material din fir de argint este aplicat pe tamburul periei pentru a preveni generarea de electricitate statică. Bateria este optimizată pentru capacitate, reducând în același timp greutatea și volumul. Cu o singură încărcare bateria poate dura până la 50 de minute în modul normal. În același timp bateria poarte dura o perioadă de aspirare de 25 de minute în modul puternic.

Bling-my-Thing, o companie cu sediul în Berlin, Germania a lansat o ediție specială a aspiratorului HYLA GST. Acesta este încrustat manual cu 32.000 de cristale Swarovski. Cu un preț de 21.900$, HYLA GST Special Edition este cel mai scump aspirator din lume.

Samsung Bespoke Slim oferă o experiență de curățare diferențiată prin îmbunătățirea ușurinței de utilizare pe tot parcursul procesului de curățare, de la depozitarea produsului până la golirea prafului. Aspiratorul este ușor de depozitat fără restricții de spațiu și este convenabil deoarece poate fi plasat oriunde după terminarea curățării. În plus, designul ergonomic care distribuie eficient sarcina, reduce sarcina pe încheietura mâinii. Tija aspiratorului are și o curea care poate fi înfășurată în jurul încheieturii mâinii în timpul curățării pentru a spori ușurința în utilizare.

Noul aspirator Samsung costă între 400 și 480 de euro

Noul aspirator Samsung are o funcție Pop & Shoot care vă ajută să goliți praful stând în picioare. Are un mod simplu de a scoate peria apăsând pe pedală în timp ce stați în picioare, apoi așezați unitatea principală pe coșul de gunoi și apăsați un buton pentru a deschide coșul de praf și a descărca praful. Dacă achiziționați un conector compatibil vândut separat, puteți utiliza și o stație de curățare existentă pentru a goli praful. Samsung a lansat și un aspirator Bespoke Jet în luna aprilie.

În plus, are un afișaj LED „StarDust” care informează intuitiv despre starea produsului. Nivelul de încărcare a bateriei este împărțit în 5 trepte și are un display pentru control. Un LED se aprinde când apare o problemă, de exemplu când coșul de praf trebuie golit sau filtrul este înfundat.

Samsung Bespoke Slim este disponibil în trei culori: Misty White, Greenery și Sun Yellow. Aspiratorul are un preț de 549.000 won (410 euro) sau 649.000 de won, la acest preț este inclus și un mop umed. Samsung nu a dat detalii momentan pe ce piețe va fi disponibil noul aspirator Bespoke

Hyesoon Yang, vicepreședinte executiv al diviziei de electrocasnice Samsung Electronics, a declarat, conform Samsung Newsroom. „Ne așteptăm ca Bespoke Slim, cu un design senzual și o putere de aspirație puternică, să satisfacă nevoile de curățare ale consumatorilor”.