Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

446
Samsung Bespoke Jet curatenie impecabila cu o statie All-in-One Clean Station
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o experiență de curățare puternică cu All-in-One Clean Station și putere de aspirație de până la 210W. Samsung Bespoke Jet asigură o curățare igienică cu un sistem de filtrare multistrat de 99,999%.

Pe lângă All-in-One Clean Station, o stație de andocare care încarcă aspiratorul și golește automat coșul de gunoi, Bespoke Jet este mai ușor și este echipat cu un motor digital cu inversor mult îmbunătățit decât predecesorul său pentru și mai multă curățare puternică. Plin de inovații, Samsung Bespoke Jet a câștigat recent un premiu CES Innovation Awards, conform Samsung Newsroom.

Bespoke Jet va fi disponibil începând cu ianuarie 2022 în Asia de Sud-Est, Europa și din martie în SUA.

Performanțe de curățare incredibile cu Samsung Bespoke Jet

Bespoke Jet dispune de All-in-One Clean Station, care menține spațiul utilizatorului igienic în timpul curățării. Când este andocat, All-in-One Clean Station poate goli automat coșul de gunoi fără ca particulele fine de praf să scape. Acest lucru se datorează tehnologiei unice Air Pulse de la Samsung. De asemenea, stația încarcă automat aspiratorul Bespoke Jet în același timp.

Un sistem de filtrare multistrat cu 99,999% asigură că numai aer curat este eliberat din Bespoke Jet în timpul curățeniei. Când aspiră sistemul de aspirare principal separă particulele mari de praf, care sunt apoi preluate într-un filtru cu plasă metalică. Un micro-filtru prinde apoi particulele fine de praf și, în cele din urmă, un filtru fin de praf prinde micro-praful care poate scăpa cu ușurință. Toate piesele și filtrele sunt lavabile, astfel încât pot fi păstrate curate din punct de vedere igienic.

În uzul contemporan, Bespoke a devenit un concept general de marketing și branding care implică exclusivitate și tiraje limitate. Inițial, adjectivul bespoke descria costume și pantofi pe măsură, „la comandă, aranjat pentru”.

Indiferent dacă este folosit pe podele dure sau pe covoare, Bespoke Jet oferă o aspirație maximă și face un lucru eficient. Motorul Samsung Digital Inverter este cu 47% mai ușor decât motorul Jet90 și generează 210W de putere de aspirație.

Cu Jet Cyclone, vă puteți bucura de aer mai curat și de aspirație puternică. Dispunând de o structură multi-ciclonică de înaltă eficiență, Jet Cyclone creează o cale optimă a aerului pentru a reduce rezistența aerului și a minimiza pierderea de aspirație. Samsung Bespoke Jet cântărește doar 1,44 kg! Este foarte de ușor pentru a manevra și curăța întreaga casă. În acest fel puteți curăța cu ușurință suprafețele scaunelor și canapelelor, deasupra dulapurilor și meselor, lungimea jaluzelelor, electrocasnice și chiar pe scări.

Noul aspirator Samsung va fi disponibil și în Europa din această lună

Samsung Bespoke Jet dispune de un afișaj digital LCD cu suport pentru 28 de limbi, inclusiv limba română! Acest afișaj vă oferă dintr-o privire toate informațiile de care aveți nevoie în timpul aspirării. Vedeți acolo inclusiv setările nivelului de aspirație și durata rămasă a bateriei. De asemenea, oferă informații despre orice probleme, cum ar fi înfundarea, obiectele blocate în perie sau filtre lipsă. Afișajul oferă, de asemenea, un ghid pentru a vă ajuta să remediați potențiale probleme apărute.

Samsung Bespoke Jet are o baterie de capacitate mare, în ciuda caracteristicilor sale cu specificații înalte. Poate funcționa până la o oră și, chiar și după expirarea acestui timp, puteți schimba cu ușurință o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de curățare cu până la două ore. Tehnologia unică Samsung asigură că își păstrează 70% din performanța originală pe parcursul a 500 cicluri de aspirare.

Pentru a vă ajuta să curățați cu ușurință chiar și podelele dure, aspiratorul vine cu o măturătoare cu pulverizare îmbunătățită. Dispunând de tampoane umede care se rotesc, oferă o curățare stabilă și eficientă pentru podele dure. Măturătorul cu pulverizare îmbunătățită are și un rezervor de apă de 150 ml ușor de întreținut.

Apariția modelului Bespoke Jet duce aparatele electrocasnice în epoca modernă. Îmbrățișând filozofia mărcii Samsung Bespoke, elegantul aspirator Samsung Bespoke Jet este conceput pentru a se integra în orice casă. Aspiratorul este disponibil în trei culori elegante – Midnight Blue, Misty White și Woody Green.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.