Aspiratorul Samsung Bespoke Jet disponibil la vânzare și în România

259
Aspiratorul Samsung Bespoke Jet
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Compania Samsung a anunță disponibilitatea comercială a aspiratorului Bespoke Jet. Aspiratorul Samsung Bespoke Jet are Clean Station încorporat, acesta oferind o soluție inteligentă, inovativă și igienică de curățare a locuinței. La achiziția unui aspirator Samsung bespoke Jet utilizatorii pot primi o garanție extinsă de 5 ani.

Inițial aspiratorul a fost disponibil doar prin precomandă în România. Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este extrem de eficient și ușor de folosit. Acesta dispune de All-in-One Clean Station, care golește recipientul de praf când aspiratorul este andocat, având la bază tehnologia Air Pulse. Tehnologia unică Air Pulse de la Samsung curăță coșul de gunoi, asigurând în același timp că praful și particulele fine nu scapă înapoi în casa dvs. Acest lucru se datorează unui sistem avansat de filtrare care captează 99,999% din praful fin. În urma mai multor teste aspiratorul a fost certificat de agenții de specialitate din UK și Germania.

Aspiratorul Samsung Bespoke Jet – elegant, puternic și ușor

Aspiratorul Samsung Bespoke Jet este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață. Mai mult, are puterea să aspire aproape orice, datorită motorului cu invertor digital care generează o putere de aspirare de până la 210 W. Totodată, cântărește mai puțin – 1,44kg și este cu 24% mai ușor decât restul aparatelor de curățat de la Samsung. În acest fel este mult mai ușor de controlat, reducând astfel încordarea încheieturii mâinii.

Aspiratorul Samsung oferă o autonomie de până la 60 de minute, datorită acumulatorului performant de 2.500mA. Acumulatorul poate fi înlocuit cu ușurință cu o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute.

Consumatorii care aleg să cumpere de pe samsung.com sau din magazinele partenere un produs din gama de aspiratoare verticale Samsung Jet și Bespoke Jet primesc garanție extinsă de 5 ani, fără costuri suplimentare. Aceștia trebuie să înregistreze produsul în termen de 30 de zile de la data achiziție sunând în call center-ul Samsung (0800872678). Pentru înregistrare sunt necesare eticheta produsului, certificatul de garanție, împreună cu factura. Aspiratorul este disponibil în trei culori elegante – Midnight Blue, Misty White și Woody Green. Perioada promoției este până în 31 mai 2022.

Pentru mai multe detalii despre aspiratorul Samsung bespoke Jet, precum și regulamentul promoției campaniei accesați: https://www.samsung.com/ro/vacuum-cleaners/all-vacuum-cleaners/?bespoke-jet.