Samsung Bespoke Jet face programul de curățenie mai simplu

341
Samsung Bespoke Jet face programul de curatenie mai simplu
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Curățenia și igiena casei au devenit de prim-plan în lumina circumstanțelor noastre globale actuale. În plus, pe măsură ce tot mai mulți oameni lucrează de acasă, menținerea igienei casei a devenit deosebit de importantă. Indiferent dacă faceți curățenie pentru a ține la distanță alergenii, curățați într-un program strâns sau pur și simplu curățați după animalele de companie, puteți începe curățenia de primăvară cu aspiratorul Samsung Bespoke Jet.

Lista de lucruri de făcut pentru curățenia de primăvară poate fi descurajantă. Dar când sunteți gata să începeți, folosiți Samsung Bespoke Jet. Cu All-in-One Clean Station de ultimă generație, Jet-ul este golit și reîncărcat automat după fiecare utilizare. Tehnologia unică Air Pulse de la Samsung curăță coșul de gunoi, asigurând în același timp că praful și particulele fine nu scapă înapoi în casa dvs. Acest lucru se datorează unui sistem avansat de filtrare care captează 99,999% din praful fin.

Mai multă curățenie și igienă cu Samsung Bespoke Jet

Chiar și în timp ce aspira, Bespoke Jet folosește un sistem avansat de filtrare cu mai multe straturi care, la fel ca cel din All-in-One Clean Station, captează 99,999% din particulele de praf și praful fin. Astfel poți fi liniștit știind că numai aer curat este eliberat din aspiratorul Samsung Bespoke Jet.

Curățenia de primăvară poate fi o corvoadă suplimentară dacă trebuie să o faci de mai multe ori. Dacă nu v-ați apucat să aspirați de ceva timp, aveți nevoie de un dispozitiv care să aibă toată puterea de care aveți nevoie pentru a face treaba.

Primele modele de aspiratoare motorizate au apărut la începutul secolului 20. În anul 1901 aspiratoarele electrice au fost inventate în mod independent britanicul Hubert Cecil Booth și americanul David T. Kenney.

Aspiratorul Bespoke este proiectat cu un puternic motor digital cu invertor care furnizează până la 210W de putere de aspirație. În interior, o structură de flux Jet Cyclone profită la maximum de această putere de aspirație pentru a colecta eficient particulele, minimizând în același timp pierderile de aspirație, eliminând nevoia de a aspira aceeași zonă de mai multe ori.

Tot ce trebuie să faceți pentru acele zone care au nevoie de puțin mai multă îngrijire decât altele este să setați puterea la maxim și să aspirați cu ușurință.

Campionul pentru curățarea după animale de companie

Urmărirea animalelor de companie prin casă este distractivă, dar curățenia după ele poate fi o durere de gât și spate. Aspirarea părului animalelor de companie face parte din rutina zilnică a oricărui proprietar de animale și este deosebit de important să țineți pasul pentru oricine suferă de alergii. Mai mult decât atât, cu primăvara aproape și cu iritanții sezonieri în creștere, lipsa unei curățări minuțioase ar putea duce la condiții de viață suboptime.

Pentru a atenua acest lucru, este esențial ca orice proprietar de animale de companie să aibă un aspirator ușor, care să intre în toate colțurile și colțurile, la fel cum intră și animalele dvs. de companie. Curățarea acestor locuri este mai ușoară cu Samsung Bespoke Jet. Acesta are un design ușor, cântărește cu 24% mai puțin decât alte aspiratoare. Bespoke Jet cântărește doar 1,44 kg! Puteți aluneca cu ușurință de pe podea, pe covoare, pe sub canapea și chiar și în spatele biroului, fără nicio presiune pe spate.

Atașamentul opțional pentru perie pentru Pet Tool este o altă modalitate de a elimina bătălia de a curăța blana animalelor de companie. O duză de cauciuc combinată cu peri ajută la strângerea chiar și a părului subțire, ușor de ratat, din casă. Cu Bespoke Jet, puteți petrece mai mult timp jucându-vă cu animalul preferat și mai puțin timp stresându-vă din cauza mizeriei lui. Aspiratorul Bespoke Jet a fost certificat de agenții din Germania și UK pentru capacitatea de reținere a prafului.

Putere de lungă durată atunci când curățați într-un program restrâns

În medie, se recomandă ca oamenii să aspire zonele cel mai frecvent utilizate din casă aproximativ o dată pe săptămână. Fiecare sesiune de aspirare variind de la minute la ore, în funcție de dimensiunea spațiului. Dar pentru acele sesiuni de curățare foarte lungi, Samsung Bespoke Jet a fost proiectat având în vedere rezistența și eficiența.

Ați aflat în ultimul moment că primiți oaspeți și trebuie să curățați toată casa în grabă. Bateria detașabilă și de lungă durată a lui Bespoke Jet vă asigură că sunteți întotdeauna pregătit, indiferent de dimensiunea lucrării. O încărcare completă vă permite să aspirați timp de o oră, conform Samsung Newsroom. O baterie detașabilă înseamnă că vă puteți dubla timpul de curățare după o schimbare rapidă. În acest fel nu mai este nevoie să pierdeți timp pentru a opri și a reîncărca.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google.

Accesorii convenabile la Samsung Bespoke Jet

Nu există nimic mai frumos ca sărbătorirea venirii primăverii acasă cu mâncare, băuturi și prieteni. Dar o băutură vărsată poate afecta orice eveniment social. Datorită măturătoarei rotative cu pulverizare de la Bespoke Jet, puteți elimina rapid orice scurgere într-un timp record, eliminând necesitatea unui mop, o găleată sau alte instrumente de curățare.

Atașamentul Bespoke Jet Spray Spinning Sweeper folosește tampoane umede duble care se rotesc de 260 de ori pe minut pentru a curăța podelele prin preluarea rapidă a scurgerilor în timp ce elimină microbii atunci când sunt asociate cu tampoane reutilizabile din microfibră antibacteriană. Rezervorul de apă încorporat poate ajuta, de asemenea, în caz de scurgeri mai lipicioase.

În plus, dacă nu sunteți sigur cum să curățați mizeria cu Bespoke Jet, afișajul digital LCD încorporat vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie dintr-o privire. Pictogramele intuitive de pe afișaj nu numai că vă avertizează asupra unei probleme, dar vă ghidează și vă oferă soluții. Aflați dacă este vorba despre un blocaj în sistem, obiecte blocate în perie sau un filtru lipsă. Aspiratorul are suport pentru 28 de limbi, inclusiv limba română. De asemenea, puteți urmări nivelurile de aspirație pe care le utilizați și chiar puterea rămasă a bateriei.

Pentru curățenia de primăvară din acest sezon aspiratorul versatil Samsung Bespoke Jet este de bază. A fost conceput având în vedere cele mai noi inovații Samsung pentru a-l face instrumentul perfect pentru curățarea casei dumneavoastră.