Samsung Bespoke (TMF) un frigider cu design elegant și eficient energetic

194
Frigider Samsung Bespoke
Sursă foto: Samsung Global Nevsroom

Samsung Electronics a anunțat lansarea globală a frigiderului (TMF). Disponibil inițial în Thailanda de la sfârșitul lunii martie, noul frigider se va extinde în regiuni din întreaga lume până la sfârșitul anului. Frigiderul Bespoke TMF (Top-Mounted Freezer) combină designul elegant cu o gamă completă de opțiuni de culoare și textură personalizate pentru a oferi fiecărei bucătării un decor unic și elegant. Echipat cu cele mai noi tehnologii de prospețime și economie de energie, face ca depozitarea alimentelor să fie convenabilă, eficientă și flexibilă.

Noul frigider Samsung Bespoke (TMF) oferă o gamă largă de opțiuni de culoare și finisaj personalizate. Este eficient energetic și are moduri optime de refrigerare pentru diferite nevoi ale stilului de viață. Piețele de lansare includ Emiratele Arabe, Ghana, India, Indonezia, Israel, Iordania, Kazahstan, Maroc, Filipine, Arabia Saudită și Singapore. De asemenea, Coreea de Sud, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Vietnam vor primi frigiderul în prima jumătate a anului 2023. Samsung Bespoke (TMF) va ajunge și în Italia în a doua jumătate a anului 2023.

„În ziua de azi, clienții se așteaptă ca aparatele electrocasnice să depășească funcțiile lor de bază”. A declarat Junhwa Lee, EVP și șeful echipei Customer Experience a Business Appliances Digital la Samsung Electronics, potrivit Samsung Newsroom. „Cu o gamă largă de culori și tehnologii de ultimă oră, cum ar fi modul Energie AI al SmartThings Energy, Optimal Fresh+ și SpaceMax, utilizatorii se pot bucura de următorul nivel de experiențe de bucătărie. Frigiderul păstrează alimentele la prospețimea maximă, economisind în același timp energie.”

Samsung Bespoke (TMF) un frigider cu design unic și elegant

Opțiunile de design flexibile ale frigiderului Bespoke TMF îi ajută pe clienți să realizeze estetica unică a bucătăriei lor. Are o gamă de culori și finisaje personalizate din care să alegeți și un design modern și simplu. Finisajul său elegant ajută la aducerea la viață a culorilor unei bucătării. Culorile Clean Black, Clean Navy, Clean Peach, Clean Pink, Clean Vanilla și Clean White oferă un aspect rafinat și modern. În schimb, texturile Cotta în Metal Charcoal, Metal Pink și Metal White oferă un finisajul cald și mat. Opțiunile de culoare disponibile pot varia în funcție de regiune.

Pentru a completa această gamă de culori și finisaje, designul curat și modern al ușii plate a frigiderului Samsung Bespoke TMF are mânere încastrate, care nu ies în afară. Cu mânere încastrate și un design inteligent și rafinat, frigiderul Bespoke TMF se potrivește perfect cu mobilierul de bucătărie existent.

Economie fără efort de energie cu modul Energie AI

Modul Energie AI al SmartThings Energy folosește AI pentru a urmări modelele de utilizare și consumul de energie al TMF. Modul Energie AI analizează apoi datele pentru a oferi informații utile prin aplicația SmartThings pentru a ajuta utilizatorul să economisească energie în mod proactiv.

Utilizatorii pot monitoriza estimările costurilor de consum și pot înțelege mai bine modul în care își folosesc frigiderul. Această statistică de utilizare poate fi vizualizată zilnic, săptămânal sau lunar în funcție de preferințele utilizatorului.

Dacă o factură lunară estimată de energie electrică depășește obiectivele prestabilite, SmartThings alertează utilizatorii, recomandând trecerea la modul AI Energy, reducând consumul de energie cu până la 7%  printr-o simplă apăsare a unui buton.

Samsung Bespoke (TMF) cu Optimal Fresh+

Compartimentul Optimal Fresh+ al frigiderului Samsung Bespoke TMF oferă patru moduri distincte de refrigerare. În acest fel poate păstra alimentele proaspete cu până la de două ori mai mult decât răcirea standard.

Situate într-un sertar controlat independent, instalat în partea de sus a frigiderului, cele patru moduri unice de temperatură sunt: Frigider, Carne și Pește, Congelare moale și Răcire puternică. Acestea sunt concepute pentru a stoca diferite tipuri de alimente în mod eficient și optim.

Modul Frigider este ideal pentru conservarea alimentelor proaspete și a produselor zilnice utilizate frecvent. De exemplu, lactate și delicatese. Dacă utilizatorii doresc să păstreze carnea, peștele și carnea de pasăre necongelată, modul Meat & Fish este perfect pentru a le păstra proaspete până la șapte zile. Setarea temperaturii pentru modul Carne și pește poate ajunge până la -1℃. Dacă utilizatorii caută un timp de depozitare și mai lung fără înghețare completă pot folosi modul Soft Freeze. Acesta aplică un strat subțire de gheață care permite tăierea flexibilă, fără a fi necesară dezghețarea. Setarea temperaturii pentru Soft Freeze poate ajunge până la -4℃. Pentru a păstra rapid prospețimea alimentelor, modul Power Cool umple compartimentul Optimal Fresh+ cu aer rece, atingând rapid temperaturi scăzute și răcind rapid alimentele și băuturile.

Cu Optimal Fresh+ dedicat, frigiderul permite utilizatorilor să depoziteze toate tipurile de alimente în mod flexibil, făcând depozitarea numeroaselor tipuri de alimente mai simplă și mai convenabilă.

Mai mult spațiu în interior, aceeași dimensiune în exterior cu SpaceMax

Pentru a oferi clienților mai multă libertate în ceea ce privește cantitatea de alimente pe care o pot păstra proaspete simultan, frigiderul Bespoke TMF vine cu o capacitate de depozitare cu 20 de litri mai mare decât modelele anterioare, fără volum exterior suplimentar.

Frigiderul Bespoke TMF este proiectat cu tehnologia specială SpaceMax. Aceasta utilizează izolație cu uretan, astfel pereții frigiderului sunt mult mai subțiri, fără compromisuri în ceea ce privește eficiența energetică. Acest lucru oferă frigiderului Samsung Bespoke TMF spațiu abundent pentru sertare și rafturi pentru alimente de mai multe forme și dimensiuni, păstrând în același timp aspectul elegant și raționalizat al designului său.