Samsung Bixby va lansa mai multe funcții cheie Galaxy AI

211
Bixby va lansa mai multe functii cheie Galaxy AI
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Inteligența artificială (AI) este tot mai prezentă în viața noastră zilnică. Într-o lume susținută din ce în ce mai mult de AI, Samsung ia măsuri pentru a permite utilizarea Artificial Intelligence simplă și fără probleme în viața de zi cu zi a utilizatorilor Galaxy. În rol tot mai mare va juca aici asistentul inteligent Samsung Bixby.

La începutul acestui an, Samsung a lansat seria Galaxy S24 și, odată cu acesta, Galaxy AI. Astfel a fost dat startul unei noi ere a experiențelor mobile. Acum, datorită integrării Galaxy AI cu capacitățile de activare vocală ale Bixby, utilizatorii își pot împuternici zilnic asistentul pentru a lansa aceste funcții – doar vorbind. Cu Samsung Bixby, utilizatorii pot afișa și activa rapid funcțiile Galaxy AI vocal, eliminând nevoia de a căuta fizic prin dispozitivul dvs. pentru a găsi funcția pe care o alegeți. Dar, nu toate funcțiile Galaxy AI sunt acceptate asistentul Bixby.

Bixby facilitează utilizarea caracteristicilor intuitive orientate către voce ale Galaxy, cum ar fi Live Translate, potrivit SamsungNewsroom. Utilizatorii pot explora și mai ușor funcții precum traducerea în timp real, corectarea ortografiei și crearea de rezumate ale paginilor web și coperți automate de note.

Să luăm ca exemplu funcția Interpreter. Atunci vorbiți cu cineva care vorbește o altă limbă, nu mai trebuie să vă alocați un moment pentru a găsi și a face clic pe funcția Interpret. Pur și simplu spuneți „Bună Bixby, porniți Interpretul” și ați terminat.

Interpreter – Interpretul traduce conversațiile în persoană în timp real și poate fi folosit într-o varietate de situații atât pentru afaceri, cât și în scopuri personale. Momentan Interpreter poate traduce din 13 limbi (din 17 regiuni).

Nu o să mai fiți încetiniți pe măsură ce navigați la funcția de care aveți nevoie. Galaxy AI este mai aproape chiar și decât la îndemâna ta. O comandă vocală simplă și aceste noi posibilități, de la activarea comunicării fără bariere până la creșterea productivității, vă rezolvă problema.

Samsung se dedică să facă experiențe de zi cu zi epice pentru toți utilizatorii săi, indiferent unde se află. Activarea asistentului Samsung Bixby pentru a lansa mai multe funcții Galaxy AI va fi disponibilă în mai multe limbi. De exemplu chineză, engleză (SUA, UK și India), franceză, germană, italiană, coreeană, portugheză (Brazilia), spaniolă (Spania) și spaniolă (America Latină).

Momentan compania Samsung nu a precizat dacă și când Samsung Bixby, pentru a lansa mai multe funcții Galaxy AI, va fi disponibil și în alte limbi. Presupunem că da, momentan Bixby, lansat cu Galaxy S8 și Galaxy S8+, vorbește zece limbi. În același timp, asistentul Siri (Apple) poate înțelege 20 de limbi.