Samsung își implementează asistentul vocal Bixby pe Windows 10

395
BixbySamsung deploys its voice assistant on Windows 10
Sursa Foto: prin intermediul phonandroid.com

Bixby este acum disponibil în Microsoft Store pentru toate dispozitivele care rulează Windows 10. Asistentul vocal vă permite să efectuați multe acțiuni, cum ar fi lansarea aplicațiilor sau căutarea fișierelor. Samsung vă sfătuiește să îl utilizați dintr-un laptop Galaxy Book, însă nu este momentan optimizat pentru dispozitive de la alți producători.

Am crezut că Bixby este aproape de sfârșit, dar Samsung are, evident, alte planuri pentru asistentul său inteligent. Într-adevăr, gigantul high-tech ar lucra la un nou asistent vocal pe nume Sam, potrivit mai multor surse. Potrivit altora, s-ar putea face chiar trecerea la Asistentul Google. Cu toate acestea, o nouă întorsătură vine acum pentru Bixby.

Mai multe sarcini pentru Bixby pe Windows 10

Acum Bixby a ajuns pe Windows 10, conform PhonAndroid. Aplicația este într-adevăr disponibilă pe Microsoft Store. Expertul Samsung poate efectua o serie de sarcini, de la vizualizarea prognozei meteo până la controlul altor dispozitive înregistrate în SmartThings. În plus, nu este nevoie de un dispozitiv Samsung pentru a instala Bixby, orice mașinărie care rulează pe Windows o va face.

Windows 10 este cel mai popular sistem de operare Windows pentru desktop. Windows 10 reprezintă aproape 80% din cota de piață începând cu septembrie 2021. Windows 7 are o cotă de piață de 14,77%, iar Windows 8.1 are 3,36%.

Pe de altă parte, Samsung precizează că aplicația este optimizată mai ales pentru laptopurile Galaxy Book. În afară de acestea, nu este imposibil ca utilizatorii să se confrunte cu anumite restricții de la un alt producător. Cu toate acestea, firma coreeană nu specifică care dintre acestea. Ne imaginăm că unele comenzi privesc doar laptopurile Galaxy Book și, astfel nu va fi posibil să profitați din plin de capacitățile asistentului.

Iată toate caracteristicile oferite de Samsung Bixby:

  • Rulați aplicații pe computer
  • Deschideți ecranul de setări complexe
  • Consultați informațiile despre vreme
  • Găsiți fișiere și imagini
  • Verificați ora curentă a diferitelor zone din întreaga lume
  • Controlați ce dispozitive sunt deja înregistrate în SmartThings

Toate laptopurile Samsung Galaxy Book lansate după mai 2021 sunt compatibile cu aplicația Bixby pentru Windows 10. Prin urmare, se referă la Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Pro, Galaxy Book, Book Galaxy Odyssey și Galaxy Book Go Go G 5.