Samsung Blockchain integrat în Gemini în America de Nord

791
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung s-a asociat Gemini Trust Company din SUA, pentru a integra serviciile acestuia din urmă cu portofelul Blockchain KeyStore. Această integrare va permite utilizatorilor portofelului crypto Samsung din SUA și Canada să transfere cripto-monedele între portofel și platforma Gemini.

Utilizatorii se pot conecta la aplicația mobilă Gemini pentru a cumpăra, vinde și schimba cripto-monede prin intermediul Gemini. De asemenea, își pot vizualiza soldurile contului și își pot transfera monedele virtuale în portofelul de stocare în anumite smartphone-uri Samsung.

Volumul tranzacțiilor cu monede virtuale în creștere în întreaga lume

Acest parteneriat vine într-un moment în care volumul de tranzacționare a cripto-monedelor crește pe fondul pandemiei COVID-19. Conform AndroidHeadlines, bursele Crypto din întreaga lume înregistrează o creștere a înregistrărilor de utilizatori.

Crypto nu este doar o tehnologie, ci este o mișcare. Suntem mândri că colaborăm cu Samsung. Este o excelentă alegere care aduce independență și oportunitate pentru mai mulți oameni din întreaga lume„. A declarat Tyler Winklevoss, CEO Gemini. „Acum, clienții Samsung Blockchain Wallet pot cumpăra și vinde crypt-omonede într-un mod simplu, elegant și sigur prin Gemini”.

Gemini a fost fondată în 2014 de către frații gemeni Cameron și Tyler Winklevoss. Gemini este prima companie americană de cripto care oferă integrare cu portofelul Samsung Blockchain. În prezent, platforma acceptă mai mult de 20 de cripto-monede, inclusiv Bitcoin, Ethereum sau Ltecoin.

Portofelul Samsung Blockchain KeyStore obține integrarea Gemini

Se presupune că Samsung își dezvoltă propria cripto-monedă, cu numele Samsung Coin. Mai multe informații de anul trecut au sugerat că este un jeton bazat pe Ethereum. Samsung este printre primii producători de smartphone-uri care oferă asistență pentru cripto-monede pe telefoanele lor. Serviciul crypto al gigantului sud-coreean a debutat în seria Galaxy S10 anul trecut.

Portofelul Blockchain Keystore a fost de atunci un accesoriu permanent pe smartphone-urile sale emblematice Galaxy Galaxy. În prezent, portofelul Blockchain al Samsung este disponibil pe Galaxy S10, Galaxy Note 10, Galaxy S20, Galaxy Fold și Galaxy Z Flip, precum și Galaxy S10 Lite deblocat.

Utilizatorii acestor smartphone-uri din America de Nord pot descărca portofelul Samsung Blockchain și aplicația mobilă Gemini din Galaxy Store. Mai puțin utilizatorii din rețeaua operatorului de telefonie mobilă Verizon.

Această integrare între Samsung Blockchain Keystore și Gemini face lucrurile mai ușoare pentru mulți utilizatori. Le permite utilizatorilor să cumpere crypto-monede în siguranță și apoi să-și păstreze monedele virtuale pe telefonul lor.