Samsung Blockchain Keystore actualizat pentru suport One UI 6

612
Samsung Blockchain Keystore Gets One UI 6
Sursa foto: via samlover.com

Samsung are multe aplicații stoc care sunt de mare ajutor utilizatorilor în varii domenii. Cu acestea se pot face multe lucruri cu funcții diferite, așa că pentru a le oferi utilizatorilor un suport mai bun cu viitoarea interfață One UI 6, compania oferă mereu noi actualizări acestor aplicații. La fel s-a întâmplat și acum cu Samsung Blockchain Keystore când gigantul sud-coreean a actualizat-o pentru suportul One UI 6.

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația Blockchain Keystore, care vine cu versiunea 1.3.14.2. Cu cea mai recentă actualizare, compania a făcut aplicația compatibilă cu dispozitivele care vor primi interfața Samsung One UI 6.0. În plus, Samsung a adăugat, de asemenea, suportul Tron staking 2.0 la Samsung Blockchain Keystore.

TRON este o platformă descentralizată bazată pe blockchain, care își propune să construiască un sistem de divertisment digital gratuit. TRON are o criptomonedă nativă cunoscută sub numele de TRX. Tron Stake 2.0 va permite utilizatorilor să deblocheze TRX mizat oricând, în loc de doar după 3 zile. Aplicațiile TRON sunt disponibile din Samsung Galaxy Store din 2020.

Suport One UI 6 pentru Samsung Blockchain Keystore

Împreună cu aceasta, actualizarea aduce și câteva îmbunătățiri de securitate care oferă o securitate mai bună datelor. Pentru performanță și stabilitate actualizarea a remediat și unele erori cunoscute, așa că dacă aveți probleme în timpul rulării aplicației, ar trebui să o actualizați la cea mai recentă versiune. Actualizarea Blockchain Keystore cu numărul de versiune 1.3.14.2 vine într-un pachet software de 22,99 MB, potrivit SamLover. Utilizatorii pot actualiza cu ușurință aplicația din Galaxy Store.

Aceasta este o aplicație originală Samsung special concepută pentru a ajuta utilizatorii să își gestioneze tranzacțiile cu criptomonede. În această aplicație, vă puteți gestiona cu ușurință parola privată fără să vă faceți griji că va fi furată. Oferă un loc izolat care nu este conectat la sistemul de operare Android și este accesibil celor care vă cunosc fraza de recuperare și codul PIN din 6 cifre, ceea ce vă asigură siguranța.

Codul PIN sau Personal Identification Number – Număr Personal de Identificare. A fost inventat și brevetat în 1996 de James Goodfellow. Inventatorul a primit Order of the British Empire – Ordinul Imperiului Britanic în 2006 pentru codul PIN.

Samsung Blockchain Keystore oferă consumatorilor controlul asupra datelor lor, oferind o platformă pentru consolidarea și gestionarea cu ușurință a informațiilor private și a parolelor digitale cu securitate asemănătoare unui seif. Blockchain Keystore este izolat în cadrul Samsung Knox TrustZone și protejat de software-ul Trusted Execution Environment (TEE) de nivel de apărare. TEE este o zonă protejată a procesorului dispozitivului, deci datele sunt păstrate separat de alte procese.

Samsung Blockchain Keystore este disponibil pe dispozitivele Samsung în Coreea, Canada și SUA, precum și în anumite țări din Europa și Asia de Sud-Est/Oceania. Acestea includ: UK, Germania, Elveția, Spania, Portugalia, Suedia, Austria, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Islanda, Australia, Singapore și Filipine. Disponibilitatea variază în funcție de operator, piață și dispozitiv.