Samsung Boost – Un nou serviciu pe dispozitivele Samsung Galaxy

467
Samsung Boost un nou serviciu pe dispozitivele Galaxy
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri Samsung Boost, un serviciu care aduce o valoare crescută, momentan pentru dispozitivele seriei Galaxy S21. Completând serviciile proprii Samsung precum Samsung Pay, Samsung Health și SmartThings, Boost oferă clienților un șansa de a încerca ceva nou. De la sănătate și fitness, la divertisment, muzică și platforme creative, Samsung Boost aduce noi aplicații și experiențe tuturor clienților S21 5G din Marea Britanie și Irlanda.

Samsung Boost reunește o selecție de experiențe partenere premium permițându-le clienților să încerce o gamă largă de aplicații și servicii epice care le pot lărgi experiența Samsung, fără costuri suplimentare pentru ei.  Alăturându-se serviciilor deja populare Samsung, inclusiv Samsung Health, Samsung Pay și SmartThings, adăugarea Boost va face din aceasta cea mai cuprinzătoare propunere de servicii a mărcii până în prezent.

Samsung Boost un nou serviciu pe dispozitivele Galaxy

Spre deosebire de serviciile menționate anterior, Samsung Boost este o colecție de servicii premium oferite de alte companii. Printre acestea sunt Adobe și Google, potrivit Samsung Newsroom. Pachetul include:

  • 2 luni Adobe Spark Post. Clienții își pot dezlănțui creativitatea cu grafică și videoclipuri pentru a le oferi postări sociale
  • 2 luni Adobe Photoshop Lightroom. O serie de caracteristici care permit clienților să capteze și să editeze imaginile lor uimitoare
  • 3 luni Antstream Arcade. O șansă pentru clienți să redescopere mii de jocuri retro, precum Pac Man și Mortal Kombat
  • 6 luni Calm Premium. Permițând clienților să se relaxeze printr-o lume a meditației, a poveștilor de somn, a muzicii liniștitoare și multe altele
  • 4 luni de Deezer HiFi. Cu acces la peste 70 de milioane de melodii, liste de redare și podcast-uri, toate cu o înaltă fidelitate
  • 3 luni acces nelimitat la Fiit. Clienții se pot antrena ca un profesionist cu acces nelimitat la cele peste 700 de clase din aplicația de fitness cu numărul 1 din Marea Britanie
  • 3 luni de Google Play Pass. Acces la sute de jocuri și aplicații fără reclame și achiziții în aplicație. Cu noi titluri adăugate lunar și acces pentru până la 5 membri ai familiei, există ceva pentru toată lumea.
  • 600 de puncte Google Play. Le puteți utiliza pentru articolele din aplicație sau credit Google Play pe Samsung Galaxy S21
  • 4 luni de YouTube Premium. Divertismentul fără anunțuri, cu posibilitatea de a descoperi canale noi, de a descărca videoclipuri.

Desigur, odată cu expirarea acestor abonamente gratuite, proprietarii de smartphone-uri Galaxy vor avea posibilitatea de a utiliza în continuare aceste servicii plătind taxele de abonament individuale, sau nu.

Nu sunt informații dacă noul serviciu va ajunge și în alte țări

Noul pachet de servicii premium Samsung Boost este acum disponibil pentru clienții din Marea Britanie și Irlanda. Condiția este ca aceștia să dețină unul dintre modelele din seria Galaxy S21. Pachetul va fi disponibil și pentru viitorii cumpărători de Galaxy S21 care vor achiziționa unul din telefoane până la 31 octombrie 2021.

Compania nu a dezvăluit detalii despre lansarea Samsung Boost pe alte piețe. Probabil dacă inițiativa se dovedește a fi de succes, presupunem că Samsung o va extinde în afara Regatului Unit.

Cu oricare model din seria Galaxy S21 Samsung Boost oferă clienților șansa de a încerca lucruri noi. Totul simplu și convenabil de pe smartphone-ul lor, fără a fi nevoie de un contract pe termen lung. Oferind clienților alegerea și libertatea de a descoperi noi aplicații și servicii Samsung Boost le permite clienților să profite la maximum de dispozitivul lor Samsung Galaxy.