Samsung Bot Fit posibil în producție în acest an

141
Samsung Bot Fit
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung ar putea avea planuri și mai mari pentru piața de purtabile în 2024, altele decât pentru inelul Galaxy Ring. Printre altele foarte probabil vom primi căștile Samsung XR, pentru a concura cu Apple Vision Pro, dar și pliabilele Fold 6 și Flip 6. Cu toate acestea, potrivit unor surse media sud-coreene, se pare că Samsung are în vedere și producția robotului purtabil Samsung Bot Fit.

Despre acest robot de asistență Samsung Bot Fit am scris de mai multe ori în ultimii ani. El a fost cunoscut anterior sub numele de GEMS Hip și dezvăluit pe la la diferite târguri comerciale începând din 2019. GEMS Hip a fost, sau este, menit să fie mai degrabă un dispozitiv medical. Este de fapt un tip de exoschelet de purtat pentru persoanele care ar putea avea nevoie să își îmbunătățească abilitățile motorii – mai degrabă decât un accesoriu Samsung Health distractiv pentru pasionații de fitness.

Până acum, însă, GEMS Hip nu s-a materializat într-un produs comercial, potrivit SamMobile. Cu toate acestea zvonurile despre lansarea sa nu par să dispară și revin periodic. Ultima dată când am auzit despre acest robot purtabil, compania a redenumit GEMS Hip în Samsung Bot Fit.

Nu este exclus, în ciuda noilor informații, să nu vedem acest robot de asistență lansat în acest an. Totuși, surse din Coreea (ETNews) spun acum că Samsung intenționează să producă un lot inițial de până la 100.000 de bucăți din Samsung Bot Fit, producția fiind programată pentru mijlocul anului 2024.

ETNews este cel mai important cotidian specializat în tehnologia informației din Coreea. Este cel mai bun portal IT și oferă o varietate de servicii IT pe internet. ETNews oferă ultimele știri, tendințe și analize din domeniul IT din toată lumea.

Dacă ceea ce spune această nouă informație este adevărat, Samsung a finalizat dezvoltarea produsului pentru Bot Fit în 2023. Se presupune că Samsung va lansa Bot Fit în producția de masă în Q2 sau Q3 2024 și va anunța/lansa robotul în trimestrul patru din 2024. Un lot inițial de 100.000 de unități nu este mult, dar este de două ori mai mult decât s-a zvonit în 2022, când presa coreeană a scris că lotul inițial ar putea consta din 50.000 de GEMS Hip. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Vă reamintim că Samsung are foarte foarte multe brevete de robotică în ultimii ani.

Este clar că viitorul acestui robot purtabil Samsung este oarecum incert, dar nu se știe niciodată. Știm că Samsung este gata să intre în noi categorii de produse cu Galaxy Ring și căștile Samsung XR. Acum că zvonurile despre acest robot au revenit, este posibilă o lansare să fie în vederile Samsung în acest an.