Samsung, Britannica și Merriam-Webster au lansat aplicația IoT Family Hub

982
Sursa Foto: via licenseglobal.com

Encyclopedia Britanică și Merriam-Webster s-au asociat cu Samsung pentru o nouă aplicație integrată de Internet of Things (IoT). Aceasta va fi disponibilă pe frigiderele Family Hub Samsung. Aplicația IoT „Family Hub Trivia” va apărea pe ecranul tactil LCD al frigiderelor Family Hub.

Prin intermediul acestui parteneriat, „În această zi – On This Day” de la Britanica și „Cuvântul zilei – Word of Day” de la Merriam-Webster vor fi disponibile pe Samsung Family Hub. În fiecare zi, utilizatorii se vor trezi la un cuvânt de la Merriam-Webster și o informație importantă de la Britannica în aplicația „Family Hub Trivia”.

„On This Day” și „Word of Day” pe Family Hub

Karthik Krishnan, CEO global al grupului Britannica, consideră că parteneriatul cu gigantul tech din Coreea este un pas natural. Astfel se poate continua misiunea grupului Britannica de a inspira curiozitatea și a stârni bucuria de învățare.

Descoperind mai multe despre un eveniment istoric important și învățarea unui cuvânt nou le permite familiilor să înceapă ziua într-o notă de stimulare mentală”. A spus Karthik Krishnan, conform Licenseglobal. „Pentru milioane de oameni deja Word of Day și On This Day fac parte din rutina lor zilnică. Folosirea acestor caracteristici prin intermediul frigiderelor Family Hub face să fii informat și curios și stârnește o conversație în familie„.

Prin acest parteneriat cu Samsung, Britannica și Merriam-Webster găsesc încă o modalitate de a prezenta un conținut relevant, de încredere într-un format nou și antrenant. În același timp Encyclopedia Britanică își duce mai departe misiunea: de a inspira curiozitatea și bucuria de a învăța.

Encyclopedia Britanică este considerată ca fiind o autoritate în domeniu. Articolele sale sunt de regulă considerate corecte, de încredere și bine scrise. Prima ediție a fost publicată între anii 1768 și 1771. La lansarea ediției a 14-a, revista Time numea Britannica „Patriarhul Bibliotecii”.

Encyclopedia Britanică a achiziționat Merriam-Webster ca filială în anii ’60. Encyclopedia Britanică are o vechime de peste 250 de ani. Trecerea spre aparatele inteligente urmărește îmbrățișarea noilor tehnologii, ca instrument de implicare și abilitare a cursanților contemporani și de a menține marca Britanica o moștenire vie. Encyclopedia Britanică a încetat să mai tipărească volume pe hârtie din 2012.

Lucrurile învățate prin intermediul „On This Day” pot varia de la cele despre evenimente istorice importante, până la biografii ale unor figuri istorice. Între timp, „Word of Day” Merriam-Webster va cuprinde de la cuvinte ciudate și amuzante la informații utile despre cuvinte familiare, sau cuvinte noi din vocabular.