Samsung Calendar: a fost lansată o nouă actualizare

213
Samsung Calendar
Sursa foto: via universosamsung.com

În urmă cu aproximativ o lună Samsung a lansat ultima actualizare pentru Samsung Calendar. Acum gigantul sud-coreean lansează un nou update pentru aplicația această aplicație. Samsung Calendar este este una dintre cele mai apreciate aplicații de către utilizatori, după Google Calendar.

Samsung Calendar este încorporat în dispozitivul dvs. și nu va trebui să faceți nimic special pentru a începe să îl utilizați. Îl vei găsi pe telefon, gata de plecare. Deschideți aplicația și veți descoperi că setarea implicită este o vizualizare lunară și că luna dvs. este goală. Apoi puteți începe să completați toate datele care vă interesează.

Calendarul Samsung oferă diverse funcții precum adăugați rapid evenimente, invitați alții la evenimente, calendare partajate, invitații din calendare de la terți, informații săptămânale despre vreme, memento-uri cu coduri de culoare, widget-uri, emoji-uri, autocolante și multe altele.

Samsung Calendar actualizat la versiunea 12.4.06.15

Samsung a lansat acum o nouă actualizare a aplicației Samsung Calendar pentru dispozitivele Galaxy. Actualizarea a debutat inițial în Coreea de Sud. Cea mai recentă versiune (12.4.06.15) aduce îmbunătățiri autocolantelor și opțiunea de a ascunde istoricul căutărilor, potrivit Universosamsung. Mai cuprinde și opțiuni de repetare automată și culori îmbunătățite pentru diferite categorii pentru memento-uri.

Noua opțiune de ascunde istoricul căutărilor vă permite să ștergeți căutările recente pentru a vă ordona vizualizarea. Caracteristica de repetare automată recunoaște automat setările repetitive atunci când adăugați intrări din meniul Adăugare rapidă. În plus, au fost incluse îmbunătățiri în culorile categoriilor pentru memento-uri.

Samsung Calendar nu este disponibil online. Spre deosebire de Google Calendar, Apple Calendar sau Office 365 Calendar, toate interacțiunile cu calendarul Samsung vor avea loc doar pe telefonul sau tableta dvs. Samsung.

Cum se instalează noua versiune a calendarului Samsung? Pentru a instala noua actualizare, utilizatorii trebuie să aibă dispozitive care rulează minim pe Android 12 și interfața Samsung One UI 4. După ce actualizarea va fi disponibilă la nivel global, cel mai probabil în scurt timp, utilizatorii o vor putea instala din Galaxy Store. Verificații în perioada următoare din când în când Galaxy Store.

Aplicația calendar Samsung este foarte bogată în funcții și oferă multe și diverse opțiuni. Amintim aici, printre altele, adăugarea rapidă de evenimente, invitații de la terți, vremea săptămânală, widget-uri, emoji, autocolante etc. Noua actualizare are o mărime de aproximativ 27,20MB și vă recomandăm să o descărcați când va fi disponibilă.