Samsung Calendar actualizat, primește o interfață mai simplă

331
Samsung Calendar actualizat
Sursa foto: via samlover.com

Samsung Calendar este una dintre cele mai de bază și importante aplicații care vin preinstalate pe dispozitivele Samsung Galaxy. Calendarul Samsung este actualizat perodic de companie și oferă diferite abilități legate de dată și oră. Aplicația are un design de One UI, deoarece este echipată cu funcții puternice, iar unele dintre ele sunt disponibile exclusiv pentru dispozitivele Galaxy.

Gigantul coreean încearcă mereu să aducă cele mai bune caracteristici și îmbunătățiri posibile dispozitivelor sale, iar actualizarea Samsung Calendar se înscrie pe această linie. Acum Samsung a lansat o nouă actualizare pentru calendarul său. Cea mai recentă actualizare vine cu numărul de versiune 12.2.13.0, potrivit SamLover.

Interfață mai simplă pe Samsung Calendar

Cu toate acestea, Samsung nu a atașat un jurnal de modificări la cea mai recentă actualizare a aplicației Calendar. Acesta lucru poate fi un semn că noua actualizare Samsung Calendar nu aduce nicio caracteristică semnificativă, dar poate include unele remedieri care îmbunătățesc funcționarea aplicației. Nu este prima dată când Samsung face acest lucru.

Aplicația Calendar funcționează interconectată cu alte aplicații Samsung. În acest fel utilizatorii au o experiență bună de utilizare a diferitelor funcții ale mai multor aplicații, de exemplu, WhatsApp. Ori de câte ori aveți o conversație, Samsung Calendar o va înregistra la data exactă. În acest fel vă puteți verifica cu ușurință conversațiile secvenţial. În mod similar, o mulțime de jocuri folosesc Samsung Calendar pentru a identifica fusul orar și datele pentru pregătirea evenimentelor pentru utilizatori.

Sumerienii au fost primii care au folosit calendare în Mesopotamia în epoca bronzului. Fiecare lună din acest calendar avea 29 sau 30 de zile, în funcție de faptul că prima zi a avut sau nu lună plină. Indiferent, au fost întotdeauna 12 luni într-un an.

Utilizatorii Samsung pot actualiza cu ușurință aplicația de calendar prin Galaxy Store. Merită remarcat faptul că noua actualizare este disponibilă pentru rezolvarea erorilor legate de Android 10. Astfel această actualizare va fi limitată doar la dispozitivele Galaxy care rulează pe Android 10 sau o versiune ulterioară.

Samsung Calendar este echipat cu toate funcțiile pe care le puteți găsi în general în Google Calendar. Datorită interfeței One UI, aplicația Samsung a dobândit câteva funcții suplimentare, cum ar fi capacitatea de a vă gestiona toate programele dintr-o privire, adăugând diverse alte aplicații, inclusiv Google.