Samsung Calendar primește Google Meet și căutare mai bună

393
Actualizarea Samsung Calendar aduce Google Meet și îmbunătățește căutarea
Actualizarea Samsung Calendar aduce Google Meet și îmbunătățește căutarea

Aplicația Samsung Calendar primește o nouă actualizare cu opțiuni de personalizare suplimentare, îmbunătățiri ale funcționalității și modificări minore ale interfeței. Noua versiune a calendarului Samsung – 12.2.04.8000 este acum disponibilă pentru descărcare din Galaxy Store.

Cel puțin în acest moment actualizarea Samsung Calendar nu pare să fie disponibilă peste tot în lume. Din informațiile noastre se pare că se desfășoară mai întâi în anumite regiuni, Europa aparent având din nou prioritate. Calendarul Samsung vine încorporat în fiecare dispozitiv Samsung, nu va trebui să faceți nimic special pentru a începe să-l utilizați. Trebuie doar să deschideți aplicația și să completați datele în calendar.

Actualizarea Samsung Calendar îmbunătățește căutarea

Cu noul Samsung Calendar, sosește integrarea cu Google Meet. Noua versiune Calendar adaugă un buton Alăturați-vă pentru evenimente care includ apeluri video Google Meet”. Samsung nu a spus că Google Meet este singurul serviciu la care te poți alătura. Jurnalul de schimbări spune doar acceptă butonul „Alăturați-vă pentru evenimentele care includ apeluri video Google Meet”. Cel mai probabil vor fi și alte evenimente la care ați putea participa.

Jurnalul de schimbări menționează, de asemenea, câteva îmbunătățiri în gestionarea calendarului și suport pentru mai multe culori în Calendarul meu. Utilizatorii pot alege acum dintr-o duzină de opțiuni de culoare în loc de doar șase. Recent Samsung a actualizat și aplicația Galaxy Wearable.

Samsung Calendar are la prima vedere, același lucru ca orice alt calendar digital, dar sunt cel puțin două diferențe cruciale. În primul rând nu este disponibil online. Samsung Calendar este limitat doar la dispozitivele Galaxy și nu îl puteți utiliza pe niciun alt dispozitiv Android.

Utilizatorii de smartphone-uri și tablete Galaxy pot descărca cea mai recentă versiune de Samsung Calendar din Galaxy Store, potrivit Universmartphone. Doar accesați secțiunea „Actualizări” din meniul lateral. Alternativ, se poate accesa ecranul de setări Calendar și se poate actualiza aplicația din secțiunea „Despre Calendar”.

Dacă nu găsiți cea mai recentă versiune (12.2.04.8000) în Galaxy Store, înseamnă că actualizarea nu a ajuns încă. Lansarea este aparent eșalonată, dar actualizarea ar trebui să ajungă la dispozitivul tău în cel mai scurt timp.