Acasă Stiri Aplicația Galaxy Wearable actualizată înainte de Galaxy Unpacked

Aplicația Galaxy Wearable actualizată înainte de Galaxy Unpacked

0
Aplicația Galaxy Wearable actualizată înainte de Galaxy Unpacked
Sursa Foto: SamMobile.com

O nouă actualizare pentru aplicația Galaxy Wearable este în prezent în drum spre utilizatori. Dar în ceea ce privește conținutul său, Samsung păstrează această versiune secretă. Adică, jurnalul de schimbări lipsește în mod suspect, dar momentul actualizării ne oferă o idee despre ceea ce ar putea aduce. Sunt lucruri legate de debutul ceasurilor Galaxy Watch 4 și căștilor Galaxy Buds 2.

Noua versiune a aplicației nu vorbește și nu listează preventiv noile produse purtabile Samsung. O astfel de gafă nu ar fi lipsită de precedent, dar Samsung pare să fie mai atent de data aceasta. Ei bine, cel puțin discret codul de bază pentru aplicația purtabilă Samsung a dezvăluit câteva detalii suculente despre Galaxy Buds 2.

Aplicația Galaxy Wearable actualizată pentru noile dispozitive

Aplicația Galaxy Wearable va rămâne legătura principală între smartphone-ul dvs. și următoarea generație de articole portabile Samsung. Atât Galaxy Buds 2, cât și ceasurile Galaxy Watch 4 sunt aproape garantate să o susțină, conform SamMobile. Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lor, este de așteptat să aflăm tot mai multe detalii despre această chestiune.

Apropo de aceasta, sunt noi informații despre disponibilitatea comercială a Galaxy Watch 4 și a Galaxy Buds 2. De fapt, lucrurile au destul de confuze până acum privind data lansării noilor dispozitive. În acest moment știm cu certitudine că Samsung intenționează să lanseze dispozitivele sale portabile de nouă generație în 11 august. Ceea ce rămâne de văzut este cât timp o perioadă de precomandă este planificată de companie.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Galaxy Wearable este o aplicație dedicată dispozitivelor inteligente portabile ale companiei Samsung. Aplicația conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul mobil, gestionează și monitorizează caracteristicile dispozitivului și aplicațiile prin Galaxy Apps.[/vc_message]

Dacă utilizați un produs portabil Samsung, vi se va solicita să instalați actualizarea pentru aplicația Galaxy Wearable la următoarea deschidere a aplicației. Veți găsi, de asemenea, actualizarea listată în secțiunea Aplicațiile mele din Google Play Store și secțiunea Actualizări din Galaxy Store. Vedeți pe I❤️Samsung patru caracteristici ale aplicației Samsung care vă fac viața mai ușoară!