Aplicațiile Samsung Calendar și Memento actualizate cu noi funcții

518
Aplicatiile Samsung Calendar si Memento
Sursa foto: sammobile.com

Aplicațiile Samsung Calendar și Memento sunt printre cele mai utilizate de posesorii de telefoane sau tablete Galaxy. După actualizarea Bixby și a aplicațiilor sale componente, Samsung a lansat actualizări ale aplicațiilor sale de stoc Calendar și Memento. Aceste noi versiuni ale aplicațiilor aduc mai multe funcții pentru smartphone-urile și tabletele Galaxy, îmbunătățind experiența generală pentru utilizatori.

Aplicația Samsung Calendar a fost actualizată la versiunea 12.4.01.0. În acest fel acum puteți să activați sau să dezactivați recomandările din meniul Labs. Acum poate afișa și autocolante pe widgetul de numărătoare inversă de pe ecranul de pornire, potrivit SamMobile. Aplicația Memento a fost actualizată la versiunea 12.4.03.8 și aduce butonul Editare categorie în meniul Mai multe opțiuni. De asemenea, utilizatorii pot folosi butonul Vizualizare detalii pentru a verifica notificările separat pe ecranul de blocare atunci când detaliile notificărilor sunt setate să fie ascunse.

Samsung Calendar și Memento actualizate cu noi funcții

Aplicațiile Samsung Calendar și Memento pot fi actualizate din Galaxy Store pe smartphone-urile și tabletele Galaxy. Pentru a actualiza aplicația, deschideți Galaxy Store pe telefon sau tabletă, navigați la Meniu -> Actualizări și atingeți butonul Actualizați toate. Ambele aplicații au fost actualizate recent cu mai multe funcții ca parte a actualizării la Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0.

Microsoft To Do este o aplicație de gestionare a activităților bazată pe cloud. Permite utilizatorilor să-și gestioneze sarcinile pe smartphone/tabletă/PC. Tehnologia a fost concepută de echipa care a făcut Wunderlist, achiziționată apoi de Microsoft.

Samsung Calendar a primit recent capacitatea de a afișa autocolante în partea de sus a datelor și capacitatea de a seta modurile Întuneric/Luminare independent de setările temei telefonului. Aplicația Samsung Reminders a primit integrarea Microsoft To Do, descărcarea de imagini și o gestionare mai bună a mementourilor în ultimul an. Pe lângă Samsung Calendar mulți utilizatori de telefoane și tablete Galaxy folosesc și Google Calendar, dar aceasta nu este nativ pe dispozitivele Samsung.

Gigantul tehnologic sud-coreean a actualizat, de asemenea și aplicația Nearby Device Scanning. Acesta are scopul de a îmbunătăți fluxul de utilizatori când solicită permisiunea Bluetooth pentru funcția SmartView. Actualizarea de 13,43MB pentru Nearby Device Scanning aduce versiunea 11.1.10.2 și poate fi descărcată din Galaxy Store.