Actualizarea Samsung Calendar aduce noi funcții

269
Actualizarea Samsung Calendar
Sursa foto: sammyfans.com

Samsung Calendar este una dintre cele mai apreciate aplicații Samsung de către utilizatori. Acum Calendarul Samsung primește o nouă actualizare pentru dispozitivele Galaxy. Noua actualizare îmbunătățește experiența generală prin adăugarea de noi funcții și facilități. Puteți identifica cea mai recentă actualizare a aplicației Samsung Calendar prin versiunea 12.3.06.1000.

Cea mai recentă actualizare Samsung Calendar oferă o experiență de aplicație mai completă. Vine cu două opțiuni pentru un timp recunoscut în Adăugare rapidă, care sunt opțiunile de activare/dezactivare și eliminare. De asemenea, acum recomandă automat locuri prin analizarea informațiilor despre locație introduse în titlu. Acum puteți vizualiza invitațiile de grup în calendar pe ecranul de gestionare a calendarului. În prezent, actualizarea este compatibilă numai cu dispozitivele Galaxy care rulează pe Android 12 și interfața Samsung One UI 4.0/UI 4.1.

Samsung Calendar primește noi funcții

Dimensiunea pachetului de instalare a actualizării Calendarului Samsung 12.3.06.1000 este de 44,09MB. Deoarece are o dimensiune de descărcare relativ mică nu aveți nevoie de o rețea Wi-Fi pentru actualizare. Puteți utiliza datele personale pentru a instala actualizarea. Recomandăm utilizatorilor să instaleze cea mai recentă actualizare prin Galaxy Store pentru a obține o experiență mai fluidă cu Samsung Calendar.

Samsung Calendar pare la fel ca orice alt calendar digital, dar are unele diferențe cruciale. În primul rând nu este disponibil online. Samsung Calendar este limitat doar la dispozitivele Galaxy și nu îl puteți utiliza pe niciun alt dispozitiv Android.

Cu interfața One UI 4, compania a introdus o caracteristică care recunoaște automat titlul și ora unei intrări din calendar. Acum, compania a adăugat capacitatea de a recunoaște automat locația întâlnirii din titlul de intrare din calendar. Cu toate acestea, toate aceste funcții sunt disponibile momentan numai pentru unele limbi.

Iată ce aduce nou actualizarea pentru Calendarul Samsung:

  • Este posibil să verificați invitațiile din calendarul Grupurilor pe ecranul de gestionare a calendarului
  • Furnizați opțiunea de a elimina ora recunoscută în Adăugare rapidă
  • Funcție care activează/dezactivează recunoașterea timpului în Adăugare rapidă
  • Recomandare automată a introducerii locului prin analiza informațiilor despre locație introduse în titlu

Acum, conform Sammyfans puteți instala actualizarea prin Galaxy Store. Deschideți Galaxy Store -> apăsați pe pictograma meniu (trei linii orizontale) -> faceți clic pe opțiunea Actualizări și descărcați actualizarea.