Samsung Calendar va fi mai personalizabil cu noua actualizare

350
Samsung Calendar va fi mai personalizabil cu noua actualizare
Sursa Foto: via androidpolice.com

Concepția utilizatorilor despre reputația anumitor interfețe de utilizator de la producătorii de telefoane mobile s-a schimbat în ultimul timp. Dar, când vine vorba despre Samsung One UI foarte mulți utilizatori și fani o consideră noul standard pentru Android. Și au un motiv bine întemeiat. Samsung One UI nu numai că este una dintre opțiunile cele mai bogate în funcții de acolo, dar istoricul său cu actualizări a fost cel mai impresionant. Printre aceste opțiuni se numără și Samsung Calendar.

Aplicațiile primare pe care le include Samsung le oferă și omologilor Google și continuă să le îmbunătățească cu actualizări frecvente. La sfârșitul săptămânii trecute Samsung a lansat o nouă actualizare a aplicației Samsung Calendar, care face evenimentele din Calendar și mai personalizabile.

Deoarece Samsung Calendar este încorporat în dispozitivul dvs. Samsung, nu va trebui să faceți nimic special pentru a începe să îl utilizați. Îl vei găsi pe telefon, gata de plecare. Deschideți aplicația și veți descoperi că setarea implicită este o vizualizare lunară și că luna dvs. este goală. Deși Samsung Calendar pare, la prima vedere, a fi la fel ca orice alt calendar digital, aplicația are cel puțin două diferențe cruciale.

Samsung Calendar nu este disponibil online

În primul rând, Samsung Calendar nu este disponibil online. Spre deosebire de Google Calendar, Apple Calendar sau Office 365 Calendar, nu puteți deschide un browser pe laptop și nu puteți accesa evenimentele pe care le-ați creat în Samsung Calendar. Toate interacțiunile tale cu calendarul vor avea loc pe telefonul Samsung.

Apple Calendar (iCal) este un program de gestionare a întâlnirilor furnizat de Apple cu sistemul de operare macOS cât și pe sistemul de operare mobil iOS. Steve Jobs a prezentat Apple Calendar pe 17 iulie 2002 la Macworld New York.

În al doilea rând, nu puteți partaja cu ușurință un calendar pe care l-ați creat deja. Alte calendare digitale permit utilizatorilor să partajeze accesul la programele lor cu oricine altcineva. Utilizatorii își pot crea mai multe programe pentru serviciu, acasă sau sport și le pot partaja cu cercurile sociale relevante. De obicei, utilizatorii își pot controla nivelul de confidențialitate, permițând prietenilor, colegilor și rudelor să vadă ce fac sau doar când sunt disponibili. Dacă nu mai doresc să-și împărtășească programul cu acei prieteni sau rude, pot anula permisiunea.

Cu actualizarea pentru Samsung Calendar deschiderea setărilor calendarului prin meniul hamburger dezvăluie o nouă opțiune intitulată Culori eveniment. Conform AndroidPolice, aceasta vă permite să alegeți între Foarte dezactivat – Very muted; Dezactivat – Muted; Luminos – Bright; și Foarte luminos – Very bright. Este doar o modificare estetică, dar dacă ați simțit că evenimentele din aplicație au fost fie puțin prea „în față” sau poate nu sunt suficient de vizibile, atunci această nouă opțiune este pentru dvs.

Actualizarea aplicației Samsung Calendar este disponibilă în Galaxy Store și, dacă nu ați primit-o încă, atunci este posibil ca aceasta să fie lansată în loturi. În perioada următoare va ajunge pe toate dispozitivele Samsung Galaxy.