Samsung a anunțat ediția a patra a campionatului de PUBG MOBILE

91
Samsung PUBG Mobile
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics România a dat startul celei de-a patra ediții a campionatului de PUBG MOBILE. Sub umbrela #EmbraceYourGame, această competiție își propune să le ofere jucătorilor pasionați de PUBG MOBILE ocazia să își demonstreze abilitățile și să concureze pentru șansa de a câștiga unul din cele 4 telefoane Samsung Galaxy S24 Ultra dotate cu inteligență artificială.

,,#EmbraceYourGame este mai mult decât o platformă de comunicare. Ea reprezintă angajamentul nostru de a fi alături de cei care, prin dedicare și talent, reușesc să își ducă pasiunile la următorul nivel. Ne bucuram să fim pentru al 4-lea an consecutiv susținători ai comunității de mobile gaming. Facem acest lucru prin intermediul acestui campionat ce aduce împreună cei mai buni jucători și demonstrează că gaming-ul pe telefoanele mobile este mai mult decât un hobby, este despre a-ți demonstra abilitățile și a te dezvolta într-un mediu competitiv”. A spus Simona Panait, Head of Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

Competiția va avea două perioade de înscriere:

  • Perioada I: 12 – 18 martie (a trecut)
  • Perioada a II-a: 19 – 25 martie

Calificările se vor derula tot în două runde, pe 21 martie și pe 28 martie.

Finala va avea loc în București, pe 30 martie, la Nexus Gamers Pub. Participanții la eveniment vor avea, astfel, ocazia să susțină fizic finaliștii competiției. Finala va putea fi urmărită live online pe canalul de YouTube al lui Tedereu. Pentru înscrieri și detalii suplimentare vizitați samsung.com/ro/embrace-your-game/.

Pasionații de PUBG MOBILE care se înscriu în competiție vor avea șansa de a câștiga unul din cele 4 telefoane din seria Galaxy 24. Acestea sunt dotate cu tehnologia Galaxy AI, care le va asigura o experiență de joc captivantă și super realistă. Galaxy S24 Ultra are un sistem optim de control termic cu o cameră cu vapori de 1,9 ori mai mare, îmbunătățind temperatura de la suprafața dispozitivului.

În același timp, tehnologia ray-tracing permite obținerea unor imagini realiste, cu un efect superior de umbră și reflexie. Imaginile sunt mai vibrante și mai captivante pe cel mai strălucitor ecran Galaxy de până acum. Galaxy S24 atinge o luminozitate de vârf de 2.600 niți și oferă o vizibilitate îmbunătățită în spațiile exterioare cu Vision Booster.

Competiția PUBG MOBILE se numără printre numeroasele acțiuni inițiate de Samsung ca parte din platforma globală Embrace Your Game. Această platformă reunește toate inițiativele brandului din zona de gaming. De la participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, și până la organizarea de competiții de gaming proprii, așa cum este și aceasta.  În 2023, peste 600 de pasionați de mobile gaming s-au înscris în competiția de PUBG MOBILE.