Samsung Capture primește noi opțiuni Recording Toolbar și Screen Write

866
Sursa Foto: samsung.com

Samsung Capture a primit zilele trecute o nouă actualizare. Această actualizare adaugă noi funcții la diverse componente ale Samsung Capture, inclusiv Bara de instrumente de înregistrare și funcții Screen Write. Dispozitivele Samsung au avut Recording Toolbar încorporat de ceva timp, dar funcția era limitată la anumite părți ale interfeței de utilizator.

Un înregistrator de ecran pe întregul sistem nu a fost anunțat până la lansarea seriei Galaxy Note 10. Apoi, în cele din urmă, a început să ajungă la alte dispozitive Samsung cu One UI 2.0. Deși a întârziat să lanseze un înregistrator de ecran nativ, Samsung a adăugat câteva caracteristici de adnotare interesante, cum ar fi suportul pentru desenul pe ecran ca o suprapunere. Acum, Samsung adaugă mai multe îmbunătățiri la funcția de înregistrare a ecranului cu cea mai recentă actualizare la Samsung Capture.

Samsung Capture primește noi opțiuni prin actualizarea la versiunea 4.1.04.9

Recording Toolbar pentru Screen Recorder funcționează la fel ca înainte. Dar noua versiune 4.1.04.9 eficientizează experiența utilizatorului cu includerea de noi butoane Play / Pause / Pointer în bara de instrumente. Deși minore, aceste noi modificări îmbunătățesc funcționalitatea de înregistrare pe ecran. În plus, Samsung a adăugat un buton „Skip Countdown” pentru a începe înregistrarea ecranului imediat. Aplicația permite utilizatorilor să înregistreze pe ecran fără voce în timpul unui apel.

Pentru a ajuta utilizatorii să-și organizeze mai bine înregistrările, la aplicația Screen Capture de pe telefoanele care rulează One UI versiunea 2.0 sau 2.1, numele aplicației înregistrate cel mai lung va fi adăugat la numele fișierului. Actualizarea permite înregistrarea pe ecran a dispozitivelor Samsung în timpul unui apel, dar vocea din apel nu va fi înregistrată. În cele din urmă, actualizarea permite decuparea dimensiunii capturii de ecran pentru „Scrierea ecranului – Screen write”.

Cu Samsung Capture puteți derula automat pagina sau imaginea în jos și efectua o captură de ecran a părților lipsă. Captura inteligentă va combina toate capturile de ecran într-o singură imagine. De asemenea, puteți decupa și partaja ecranul imediat.

Versiunea actualizată a ecranului Samsung Capture este disponibilă prin intermediul magazinului Galaxy. Conform XDA-Developers, această caracteristică nu va funcționa pe smartphone-uri de la alte mărci.

Funcția Screen Recorder – Înregistrare ecran poate fi activată din meniul Setări rapide – Quick Setting de pe un smartphone Samsung. Dacă nu îl găsiți, trebuie doar să atingeți butonul cu trei puncte și apoi „Comanda butonului – Button Order” pentru a afișa butonul ascuns Setări rapide. Folosind această opțiune, puteți debloca înregistratorul de ecran pe majoritatea smartphone-urilor Samsung. Dar, telefoanele trebuie să ruleze Android 10 cu One UI 2.0 și versiuni superioare.