Samsung a lansat noi carduri de memorie MicroSD PRO Ultimate

220
MicroSD PRO Ultimate
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Printre telefoane, tablete, ceasuri inteligente, televizoare sau alte cele, Samsung mai lansează din când în când și carduri MicroSD. Ieri compania coreeană a lansat noi carduri MicroSD Samsung Pro Ultimate. Acestea au fost concepute cu viteză și fiabilitate sporite pentru creatorii de conținut profesioniști. Noile carduri Samsung oferă cele mai bune viteze de citire/scriere din clasa lor, iar cu adoptarea controlerului UHS-I Interface Upgraded, permit o fiabilitate semnificativ mai mare pe durata de viață și o eficiență energetică mai bună.

Samsung a anunțat ieri noul său model emblematic de card de memorie UHS-I „PRO Ultimate” în format microSD și SD full-size. Acesta permite fotografilor profesioniști și creatorilor de conținut să maximizeze productivitatea în fluxurile de lucru creative. Noua linie PRO Ultimate are o capacitate de până la 512 gigabiți (GB) și o viteză de citire secvenţială remarcabilă de până la 200 megabiți pe secundă (MB/s).

Aceste carduri MicroSD PRO Ultimate aduc cele mai noi inovațiile tehnice ale companiei Samsung. Ele stabilesc un standard de vârf în industrie cu viteze de citire de până la 200 MB/s, viteza maximă. Acesta poate fi atinsă prin interfața UHS-I. Vitezele de scriere sunt de 130 MB/s, potrivit SamsungNewsroom. Aceste viteze fiabile de citire/scriere de înaltă performanță, indiferent de capacitate, permit transferul fără probleme a fișierelor mari, cum ar fi un video 4K ultra-high definition (UHD) și Full HD (FHD) cu suport pentru clasa de viteză video 30 (Video Speed ​​Class 30) și respectiv, A2 (Application Performance Class 2).

MicroSD Samsung PRO Ultimate – extrem de rezistente și fiabile

Fiabilitate și durabilitate. Cardurile MicroSD Samsung PRO Ultimate oferă fotografilor și creatorilor profesioniști performanțe de încredere. Acest lucru se datorează motorului îmbunătățit de coduri de corectare a erorilor al controlerului – ECC (Error Correction Code) și caracteristicilor de protecție multi-proof care asigură stocarea mai sigură a datelor pe perioade lungi.

PRO Ultimate oferă durabilitate sporită pentru un volum mai mare de cicluri de scriere și ștergere. Noile carduri MicroSD Samsung au protecție împotriva apei până la 72 de ore la doi metri adâncime. Au un design rezistent la cădere de la înălțimi de până la cinci metri, protecție la uzură pentru până la 10.000 de glisări, precum și protecție contra razelor X și câmpurilor magnetice. Cardurile pot funcționa și la temperaturi extreme cuprinse între -25°C și 85°C (-13°F și 185° Fahrenheit). În plus, oferă protecție la șocuri de până la 1.500 grame.

Fahrenheit este o scară de temperatură propusă în 1724 de fizicianul Daniel Gabriel Fahrenheit (1686–1736). Pe această scară apa pură îngheață la 32°F și fierbe la 212 °F, atât la nivelul mării cât şi la presiunea atmosferică standard.

Eficiență energetică maximizată cu un controler de 28 nm. Un nou controler de 28 de nanometri (nm) aduce o îmbunătățire cu 37% a eficienței energetice în comparație cu liniile anterioare ale Samsung, care includ controlerul de 55 nm. Acest lucru oferă consumatorilor posibilitatea de a-și folosi dispozitivele pentru perioade lungi de timp, fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă. Astfel utilizatorii pot să profite la maximum de durata de viață a bateriei dispozitivului lor.

Compatibilitate cu mai multe dispozitive

Cardurile Micro-SD Samsung PRO Ultimate sunt compatibile cu mai multe camere DSLR și mirrorless, camere video, PC-uri și laptop-uri. În acest fel le maximizează capacitatea de a crea, edita și transfera date pe mai multe dispozitive. Noile carduri Samsung oferă o compatibilitate extinsă cu smartphone-uri Android, tablete, console de jocuri portabile, camere de acțiune, drone, PC-uri și multe altele. Este o alegere ideală pentru profesioniștii care caută un card de memorie fiabil și versatil pentru nevoile lor diverse.

Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Cardul MicroSD Samsung PRO Ultimate este disponibil în trei capacități de stocare diferite de 128, 256 și 512 GB. Prețurile de vânzare cu amănuntul sugerate de producător variind de la 20,99$ pentru modelul de 128 GB la 64,99$ pentru cardul de 512 GB. Cardul MicroSD PRO Ultimate cu cititor de carduri variază de la 28,99 USD pentru 128 GB până la 72,99 USD pentru capacitatea de 512 GB.

Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Cardul SD Samsung PRO Ultimate este oferit în patru capacități de stocare de 64, 128, 256 și 512 GB. Acestea au prețuri recomandate începând de la 18,99$ pentru 64 GB, până la 84,99 de dolari pentru 512 GB. Cardul SD PRO Ultimate cu cititor de carduri variază de la 26,99$ la 92,99 USD pentru cardurile de 64 GB și, respectiv, 512 GB.

Cardurile MicroSD Samsung PRO Ultimate sunt deja disponibile la nivel global. Cardurile SD Samsung PRO Ultimate vor fi disponibile în întreaga lume în octombrie 2023. O opțiune inclusă în cititor de carduri pentru toate capacitățile din ambele dimensiuni va fi, de asemenea, disponibilă utilizatorilor. Noile carduri de memorie Samsung vin cu o garanție de zece ani.