Samsung relansează pachetul Samsung Care+ pentru device-urile Galaxy

181
Samsung relansează pachetul Samsung Care+
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri relansarea planului complet de asigurare Samsung Care+. Prin intermediul acestuia utilizatorii au parte de protecție în afara garanției standard la cumpărare. Această asigurare include beneficii suplimentare față de garanția de bază, Cuprinde asigurare pe o perioadă de până la 24 de luni; patru solicitări de reparație valide pe parcursul celor doi ani; și sumă fixă, în funcție de dispozitiv, pentru fiecare solicitare de reparație validă.

Utilizatorii au la dispoziție 30 de zile după achiziția telefonului în care se pot înregistra și pot alege între plata în avans sau plata lunară pentru acest plan de asigurare. În plus, începând din acest an, Care+ include și asigurarea împotriva daunelor accidentale (sau cauzate de apă) și furt.

Samsung Care+ la seria Galaxy A începe de la 179 lei

O altă noutate este aceea că, începând cu anul acesta, pachetul Care+ poate fi achiziționat și pentru telefoanele din seria Galaxy Z, precum și pentru ceasuri. Planul de asigurare Care+ poate fi aplicat telefoanelor Galaxy, tabletelor și produselor tip wearable. Lista tuturor produselor o găsiți aici: https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-care-plus/.

Asigurarea ar trebui să fie una dintre priorități atunci când cumpărăm un telefon mobil nou. De aceea suntem bucuroși că putem să le oferim consumatorilor noștri un plan cuprinzător, care acoperă o mulțime de situații. E reconfortant să știi că în caz de nevoie, te poți baza pe asigurarea Care+ și poți apela cu încredere la reprezentanții Samsung”. A declarat Tiberiu Dobre, Head of MX Division, Samsung Electronics Romania & Bulgaria.

Prețurile pentru Care+ încep de la 179 lei pentru un telefon Galaxy din seria A. Crește la 699 lei pentru telefon din seria Samsung Galaxy S. Pentru Samsung Galaxy Z Flip prețul este de 949 lei, iar pentru un Galaxy Z Fold de 999 lei. Specificăm că aceste sume acoperă asigurarea Samsung Care+ pe doi ani. Pentru asigurarea unei tablete Galaxy, prețurile încep de la 169 lei, iar pentru un Galaxy Watch de la 119 lei.

Utilizatorii care doresc să cumpere planul de asigurare pot afla mai multe detalii pe linkul sus amintit. De asemenea, pot achiziționa asigurarea în decurs de 30 de zile de la cumpărarea dispozitivului Galaxy. Utilizatorii care vor să încheie asigurarea și au nevoie de consultanță sau ulterior achiziționării au nevoie de reparații pentru device, pot suna la 0311 305 220 pentru a solicita o programare cu un specialist Samsung.