Samsung Care+ mai scump, dar adăugă înlocuirea nelimitată a bateriei

110
Samsung Care
Sursă foto: AndroidHeadlines

Samsung Care+ este un pachet de asigurare suplimentar pentru smartphone-ul, tableta sau ceasul tău inteligent Samsung Galaxy. Acest tip de asigurare trece dincolo de garanția oferită de Samsung dispozitivelor sale, dar este contracost. Acum Samsung a crescut prețul asigurării Samsung Care+, dar a adăugat în schimb înlocuirea pe o perioadă nelimitată a baterie pentru utilizatorii care au această asigurare încheiată.

Într-un recent e-mail Samsung le-a transmis clienților că asigurarea Care+ și Care+ Furt și Pierdere mai scumpă, vor crește prețul cu 2 dolari. În prezent, Samsung oferă o singură înlocuire a bateriei ca parte a planurilor sale de protecție a dispozitivelor Samsung Care+, potrivit AndroidHeadlines. În special, acoperă defecțiunile mecanice și nu degradarea treptată a sănătății bateriei prin care trec inevitabil toate produsele cu baterii.

Prețul lunar pentru Samsung Care+ și Samsung Care+ Furt și Pierdere variază în funcție de dispozitiv. În prezent este de la ~8$ pe lună la aproximativ 18$ pe lună cu un contract de trei ani. Din luna mai, acest lucru va crește la aproximativ 10 USD pe lună și 20 USD pe lună.  Care+ acoperă PC-urile Samsung și căștile adevărate wireless. Care+ Theft and Loss acoperă furtul și pierderea dispozitivului, dar numai pentru telefoane, tablete și ceasuri.

Fără deteriorarea externă a componentelor, bateria este în general cea care vă convinge să cumpărați un nou dispozitiv. Ei bine, de la 1 mai, cei care au încheiat Samsung Care+ sau Samsung Care+ Theft and Loss, vor putea opta pentru o înlocuire gratuită a bateriei în anumite circumstanțe. De exemplu: Capacitatea bateriei va trebui să fie mai mică de 79%, conform testului de diagnosticare al companiei. În plus, telefonul pentru care trebuie înlocuită bateria nu ar trebui să aibă nicio deteriorare externă.

Iată ce a specificat Samsung: „Samsung va include repararea nelimitată a bateriei pentru dispozitivele eligibile, care prezintă o capacitate de încărcare sub 79%, așa cum este indicată de un test de diagnosticare, ca o nouă caracteristică pentru produsele Samsung Care+ Furt și Pierdere și Samsung Care+ pentru protecția dispozitivelor.” Conform Samsung „Clienții vor fi eligibili pentru reparații nelimitate ale bateriei fără a fi prezente daune suplimentare la dispozitivul respectiv”.

Pentru multe persoane care nu au probleme cu afișajul, camerele sau capacitatea de procesare a vechiului telefon, înlocuirea gratuită a bateriei (cu excepția costului planului de protecție) poate servi ca alternativă la o nouă achiziție. În special, opțiunea de reparare va fi disponibilă atât prin reparație directă, cât și prin poștă.

Începând cu 1 mai 2024, Care+ și Care+ Theft and Loss vă vor costa cu 2$ în plus la asigurare. „Plata taxei lunare pentru primul ciclu de facturare la sau după 1 mai 2024 va servi drept confirmare că acceptați aceste modificări și că doriți să continuați”. A mai specificat compania Samsung. Dacă doriți să renunțați la asigurare trebuie să contactați un reprezentant Samsung Care+.