Samsung a introdus noi funcții pe seria Galaxy Book 4

239
Samsung a introdus noi functii pe seria Galaxy Book
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Seria Galaxy Book 4, cea mai inteligentă și puternică linie de PC-uri Samsung de până acum, a fost lansată recent la vânzare. Cea mai recentă serie oferă performanță inteligentă, securitate sporită și un afișaj viu, interactiv, toate cuprinse într-un design ultra-portabil.

Samsung a îmbunătățit ceea ce poate face un PC colaborând cu Microsoft pentru a crea experiențe conectate noi, perfecte. Acum, aceste experiențe sunt avansate și mai mult cu noi funcții de conectivitate care fac seria Galaxy Book 4 mai fluidă, mai inteligentă și mai adaptabilă. În acest fel colaborarea dintre Samsung și Microsoft în acest domeniu va oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de PC posibilă.

Folosind capabilități AI inteligente și intuitive, Microsoft Copilot conectează seria Galaxy Book 4 cu smartphone-ul dvs. pentru a le face să funcționeze perfect împreună. Microsoft Copilot vă permite să găsiți, să citiți sau să rezumați mesaje text de pe telefonul dvs. Samsung Galaxy și chiar să creați și să trimiteți automat mesaje în numele dvs. direct de pe computer. Utilizatorii trebuie să își conecteze telefonul la Galaxy Book 4 prin „Link to Windows” pe mobil și aplicația Microsoft Phone Link pe computer și să urmeze instrucțiunile de configurare. Smartphone-ul Galaxy trebuie să aibă minim One UI 1.0 sau o versiune superioară. Necesită același cont Microsoft pe PC și pe telefon. Momentul implementării funcției și disponibilitatea pot varia în funcție de piață și dispozitiv.

Aceste capabilități înseamnă că poți permite Copilot-ului să urmărească recomandările de restaurante pe care prietenii tăi le-au făcut în mesajele anterioare, să caute recenziile vizitatorilor în browser, apoi să trimiți un mesaj partenerului tău pentru a-l întreba dacă vrea să meargă la cină în acea seară, totul direct de pe computer. Fără a fi nevoie să porniți telefonul și să deschideți fiecare aplicație individuală, seria Galaxy Book4 vă permite să accesați funcțiile și informațiile smartphone-ului mai rapid și mai inteligent.

În aviație copilotul este pilotul pe lângă căpitanul și comandantul avionului. În caz de incapacitate a căpitanului, copilotul va prelua comanda aeronavei. În avioane copilotul stă pe scaunul din dreapta, în elicoptere pe cel din stânga.

Cu Microsoft Copilot, vă puteți bucura de o experiență de conectivitate perfectă între dispozitive. Microsoft Copilot se simte ca și cum ați folosi un singur dispozitiv, făcând gestionarea sarcinilor zilnice mai fluidă și eficientă. Potrivit SamsungNewsroom, Microsoft Copilot se va extinde progresiv pentru a gestiona mai multe aplicații cu alte dispozitive Galaxy.

Creșterea muncii hibride înseamnă că videoconferințele au devenit norma pentru colaborare. Seria Samsung Galaxy Book 4 vă permite acum să transformați camera telefonului într-o cameră web pentru computer. De exemplu, vă permite să accesați camerele smartphone-urilor Galaxy pentru apeluri video în aplicații de conferințe virtuale, gen Microsoft Teams. Utilizatorii trebuie să își conecteze telefonul prin „Link to Windows” pe mobil și Microsoft Phone Link pe PC. Smartphone-ul Galaxy trebuie să aibă minim One UI 1.0 sau o versiune superioară. Acest lucru necesită același cont Microsoft, conexiune la rețea Wi-Fi atât pe PC, cât și pe telefon.

Datorită calității excelente a imaginii, te vei simți pe deplin prezent alături de colegii tăi de muncă. Astfel poți comuta liber între camerele față / spate cu doar un clic pentru a te adapta la orice configurație. Dacă doriți să vă schimbați rapid cadrul pentru a-i include pe ceilalți din cameră, să vă ridicați și să vă plimbați în timp ce vorbiți sau chiar să le arătați colegilor priveliștea pe fereastră, comutarea ușoară a camerei vă permite să rămâneți mobil și flexibil fără a fi nevoie să vă ajustați computerul deloc. De asemenea, puteți aplica o varietate de funcții de pe telefon la apelul dvs. inclusiv Blur de fundal și Încadrare automata. În acest fel puteți să vă focalizați imaginea în orice mediu, fie că lucrați într-o cafenea aglomerată sau comunicați dintr-o sală de consiliu a companiei.

Această funcționalitate puternică și portabilă a camerei web îmbunătățește experiența oricărei camere. În acest fel utilizatorii pot să se bucure de imagini foarte bune pentru smartphone-uri și de productivitatea nerestricționată a computerului în același timp.

În plus, împerecheând un laptop din seria Galaxy Book 4 cu alte dispozitive Galaxy, în afară de smartphone-uri, vă puteți duce experiența cu computerul și mai departe. De exemplu, puteți utiliza o tabletă Samsung Galaxy Tab S9 Ultra ca monitor pentru computer. În acest fel puteți maximiza productivitatea și creativitatea cu un ecran mare extins.

Cu Samsung Galaxy Buds 2 Pro, computerul dvs. va oferi un sunet superior cu o latență redusă. Astfel vă puteți bucura de o calitate a apelurilor clară sau să fiți complet cufundat într-un film interesant. Cu toate aceste capabilități și multe altele, seria Galaxy Book 4 va oferi cea mai bună experiență posibilă pe computer. Așteptăm din colaborarea Samsung și Microsoft pentru seria Galaxy Book 4 și experiențe conectate cu seria Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 6. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru la seria Galaxy Watch 5! Pentru a afla mai multe despre seria Galaxy Book 4, vizitați www.samsung.com/galaxy-book.