Telefoanele Samsung cu noile căști wireless „Galaxy Buds”

1856

Noile căști wireless Samsung vor fi disponibile în curând în magazine sub numele de „Galaxy Buds”. Acest lucru este evident din înregistrarea unei noi mărci pe care compania tech sud coreeană a depus-o USPTO. Prin înregistrarea la United States Patent and Trademark Office se oficializează noul nume pentru căștile wireless Samsung. Aceste au fost numite până acum Gear IconX.

Cu ceva timp în urmă, am scris că Samsung dorește să lanseze noi căști wireless. Au fost informații că aceste se vor numi „Samsung Buds”. Conform GalaxyClub, Samsung a rezervat denumirea de „Samsung Buds” la EUIPO European Union Intellectual Property Office. Cu toate acestea, o nouă înregistrare la USPTO aduce un nume parcă ceva mai logic: Galaxy Buds (Muguri).

Toate dispozitivele de la Samsung vor trece la denumirea Galaxy

Actele și documentația pentru protejarea acestui nume, „Galaxy Buds”, au fost depuse de Samsung la USPTO săptămâna trecută. Acest nume se potrivește în mod clar în schema actuală de numire pe care compania o dezvoltă în prezent. Toate smartphone-urile și tabletele au numele Galaxy. Acum Samsung va folosi numele Galaxy și pentru smartwatch-uri, Galaxy Watch este deja pe piață. Ceasurile de fitness, noua cameră de 360 ​​de grade va fi numită Galaxy 360 și următoarea generație de ochelari VR se va numi Galaxy VR.

Că nu va mai exista niciun Gear IconX dar va fi un set Galaxy Buds, nu trebuie să uimească pe nimeni. Este posibil ca Samsung Buds să fie noua denumire care va înlocui Gear IconX? Nu știm. Poate fi un nou viitor nume de marcă pentru căști wireless Samsung dar, un nume distinct care nu va avea nimic de a face cu Gear IconX.

Wireless este numele unei tehnologii de rețea fără fir care utilizează unde radio pentru a furniza conexiuni de rețea și conexiune la internet de mare viteză. Termenul a început să fie folosit pentru a distinge dispozitivele digitale care comunică fără fire, de cele care necesită fire sau cabluri. Acest lucru se datorează apariției unor tehnologii precum Wi-Fi și Bluetooth.

Înregistrarea unui nume pentru un produs final poate fi de durată mai lungă sau mai scurtă. Când va primi Samsung dreptul de a utiliza acest nou nume nu știm. În orice caz nu mai există cale de întoarcere, viitoarele seturi de căști wireless se vor numi Galaxy Buds. Încă nu ne așteptăm la căști wireless Galaxy Buds la lansarea, de săptămâna viitoare, a noului Samsung Galaxy A9.

Cu toate acestea, se pare că noi căști fără fir vor apărea cu următoarea generație de smartphone-uri. Ne gândim la Samsung Galaxy S10, care va avea cel mai probabil Galaxy Buds în cutie. Și nu în ultimul rând la alte telefoane Samsung care vor veni pe piață în 2019.