Acasă Stiri Samsung România a anunțat câștigătorii Stream Your Dream

Samsung România a anunțat câștigătorii Stream Your Dream

Samsung Electronics România a anunțat finalul competiției Stream Your Dream Vlog Your Way Up. Ediția a cincea a fost cel mai amplu program de mentorat dedicat creatorilor de conținut video. Competiția inițiată de Samsung România, în parteneriat cu YouTube Premium, a debutat în noiembrie 2019, printr-un eveniment la care au participat cei care s-au înscris anterior în program și cei cinci mentori (Andreea Balaban, George Buhnici, Noaptea Târziu, Maxmilian Ioan și Radu Constantin). Aceștia au împărtășit cu publicul secretele din spatele succesului lor în online.

Ideea din spatele celei de-a cincea ediții Stream Your Dream a pornit de la un insight valoros – consumul de video este în continuă creștere la nivel nu doar global, dar și local. Conform unui studiu realizat de GlobalWebIndex, alături de Starcom și Zenith, românii consumă conținut video în special pe rețelele de social media, Facebook și YouTube fiind cele mai accesate aplicații în acest sens.

Samsung crede că industria video este viitorul și că următoarea generație de creatori de conținut va produce mult mai mult video decât în momentul actual, iar tehnologia va fi instrumentul care va crea pentru ei mediul ideal pentru a-și lansa ideile în lume.

Etapele programului Stream Your Dream

Participanții care își doreau să treacă în etapa a doua a competiției Stream Your Dream au trebuit să îi convingă pe mentori să îi aleagă în echipa lor, printr-un scurt clip filmat chiar în cadrul evenimentului de lansare a competiției. Cei cinci metori și-au format echipele cu câte trei participanți care au trecut în etapa a doua a programului, cea de mentorat. Aceasta a însemnat întâlniri one-to-one, sfaturi și feedback pe conținutul creat de participanți.

Etapa a doua a însemnat de asemenea un challenge acordat de Samsung și de mentori tuturor participanților. Au trebuit să realizeze câte un video în fiecare lună, timp de trei luni, pe o anumită tematică. Toți participanții au primit un Galaxy Note10+, telefonul oficial al campaniei. Smartphone-ul Samsung a fost folosit pentru a-și filma și edita materialele înscrise în competiție.

Clipurile au fost apoi jurizate de către mentori, echipa Samsung, echipa YouTube și echipa MSL The Practice, pe baza următoarelor criterii: calitatea și creativitatea conținutului; calitatea editării și montării materialului; calitatea exprimării și a modului de prezentare; modul in care participanții au aplicat cele învățate in cadrul sesiunilor de mentorship – criteriu jurizat doar de mentori.

Pe baza jurizării, a fost ales câte un câștigător din fiecare echipă. Aceștia sunt: Mădălina Varodi, din echipa Andreei Balaban; Alexandru Ciobanu, din echipa lui George Buhnici; Cătălin Romeo, din echipa celor de la Noaptea Târziu; Maria Nicolau, din echipa lui Radu Constantin și Andrei Dîrțu, din echipa lui Maximilian Ioan.

Câștigătorul Stream Your Dream a fost ales dintre cei cinci

În urma unei jurizări suplimentare a fost ales câștigătorul ediției cu numărul cinci a Stream Your Dream. Pe baza mecanismului și criteriilor listate mai sus cel care a obținut cel mai mare punctaj a fost desemnat, în cadrul unei conferințe virtuale, câștigător al ediției a cincea Stream Your Dream. Întrucât doi concurenți au obținut același punctaj, ediția a cincea are doi câștigători. Alexandru Ciobanu și Mădălina Varodi au fost desemnați câștigători. Pe lângă statutul de câștigători, cei doi devin oficial membri ai TeamGalaxy, echipa de brand ambasadori Samsung. Statutul de membru al TeamGalaxy se traduce prin: accesul la produse Samsung; invitații la evenimente exclusive Samsung (atât naționale, cât și internaționale); includerea într-un program global de creatori de conținut, precum și implicarea în campanii de brand.

Știm că în România există foarte mult potențial în industria vloggingului. Samsung a venit în întâmpinarea acestui trend ascendent prin programul Stream Your Dream. Ne-am propus să oferim celor din noua generație de creatori de conținut acces la tehnologia necesară pentru a crea materiale video, dar și la resurse valoroase, precum expertiza celor mai buni din domeniu și diferite workshopuri practice. Cât despre Alexandru și Mădălina, le urăm bun venit în TeamGalaxy”. A declarat Simona Panait, Director de Marketing Samsung România și Bulgaria.

Stream Your Dream este un proiect dezvoltat de Samsung România încă din 2017. Are obiectivul de a contribui la formarea unei generații noi de micro-influenceri. Această ediție a fost cea mai amplă, s-a desfășurat pe mai multe luni și dedicată exclusiv creatorilor de conținut video. Pentru prima oară, miza competiției a fost alegerea unui viitor membru al TeamGalaxy, echipa de brand ambasadori Samsung.

Stiri

Actualizări la seria Samsung Galaxy S21: cât de des și cât timp?

Pe ce politică de actualizare te poți baza dacă cumperi acum Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ sau Galaxy S21 Ultra? Cât timp...

Samsung S Pen Pro va fi lansat pentru Galaxy S21 Ultra în acest an

Samsung a lansat recent, în cadrul seriei Galaxy S21, modelul Galaxy S21 Ultra cu suport pentru S Pen. Dar acest model Samsung...

Samsung Galaxy M62 certificat de FCC, are o baterie uriașă!

Am scris în urmă cu două luni că Samsung lucrează la un dispozitiv din gama Galaxy M, numit Galaxy M62. Cu toate...

Căștile Samsung Galaxy Buds Pro primesc deja prima actualizare

Samsung a prezentat seria Galaxy S21, adică dispozitivele Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra, împreună cu setul wireless Buds Pro la...

Grandde Whole Bubble: o nouă mașină de spălat lansată de Samsung

Recent Samsung a lansat o nouă mașină de spălat complet automată tip Grande Bubble. Aceasta are funcții îmbunătățite de spălare și igienă...

Seria Galaxy S21 – ce diferențe sunt între noile modele?

A sosit cel mai recent trio emblematic Samsung, seria Galaxy S21, unele dintre cele mai bune telefoane din 2021. Dacă vreți să...

Samsung Galaxy S21 va fi în curând cheia dvs. pentru mașină

La Galaxy Unpacked 2021, Samsung a anunțat oficial dispozitivele mult așteptate din seria Samsung Galaxy S21. Este primul mare producător de smartphone-uri...