Samsung este ,,Cel mai bun angajator din lume” în ultimi patru ani

104
Samsung este Cel mai bun angajator din lume
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a fost desemnată în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume” de către revista Forbes. Distincția marchează al patrulea an consecutiv în care Samsung obține această clasare în top. Este o realizare cu adevărat impresionantă, care atestă eforturile companiei de a susține angajații în a-și atinge potențialul.

Cu ajutorul companiei de studiu de piață Statista, Forbes a chestionat peste 170.000 de angajați din 50 de țări diferite. Printre altele sunt incluse aici SUA, Marea Britanie, Germania, China, India, Vietnam, Coreea de Sud, potrivit Samsung Newsroom. Răspunsurile au fost codificate într-un sistem de notare. 700 de companii cu cele mai mari scoruri au ajuns pe lista finală, care a cuprins 43 de țări. Samsung a fost urmat de Microsoft, Alphabet, Apple și Ferrari în Top 5.

Participanții au evaluat responsabilitatea socială a Samsung, performanța economică, condițiile de muncă și au răspuns la întrebarea dacă ar recomanda compania familiei sau prietenilor. Companiile nu plătesc nicio taxă pentru a participa la sondaj și le este strict interzise să interfereze cu procesul și rezultatele sondajului. Toți participanții au anonimatul protejat pe deplin.

Poziționarea Samsung în topul Forbes este rezultatul nivelului ridicat de satisfacție și mândrie al angajaților în ceea ce privește compania. Este, de asemenea și rezultatul reputației pozitive pe care gigantul high-tech sud-coreean o are în industrie. Forbes a evidențiat prin acest clasament modul în care companiile de top, inclusiv Samsung, pun accent pe oportunitățile de creștere, cooperarea globală, lucrul la distanță și pe modul în care stimulează și motivează angajații în a-i face să simtă că munca pe care o depun este una importantă.

Forbes are peste 150 de milioane de vizitatori lunar pe ecosistemul său digital, cu 99% trafic organic către site-ul său. Revista are 47 de ediții globale în 27 de limbi și 80 de țări și ajunge la peste 5 milioane de cititori în fiecare lună cu edițiile sale tipărite.

Samsung Electronics, ,,Cel mai bun angajator din lume”, continuă să inoveze cultura și sistemele sale pentru a oferi un mediu de lucru confortabil și sigur. În acest fel permite angajaților de la toate nivelurile să se dezvolte permanent în domeniul lor. Compania oferă, de asemenea, diferite facilități cum ar fi restaurante in-house, clinici, centre de fitness, clinici de consiliere pentru sănătatea mintală și altele. Samsung este, de asemenea, implicată în programe filantropice care contribuie la comunitatea locală, de exemplu și programul ,,Solve for Tomorrow”.