Samsung a depus cerere pentru o marcă comercială – Tab Active Pro

770

Samsung a depus o nouă cerere de marca comercială pentru numele Tab Active Pro. Acest nume indică apropierea lansării unei noi tablete Samsung Galaxy Tab Active Pro, probabil o tabletă robustă pentru uz comercial.

Gigantul high-tech sud-coreean nu numai că are o gamă largă de smartphone-uri, dar dezvoltă, de asemenea, o mare varietate de tablete. Destul de recent Samsung a lansat tableta Galaxy Tab S5e și tot anul acesta, o tabletă ceva mai ieftină în martie, Galaxy Tab A 8.0 (2019) cu S Pen. O recentă cerere pentru o marcă comercială, pentru Tab Active Pro, indică faptul că Samsung intenționează să lanseze în curând o nouă tabletă, o versiune mai robustă de data aceasta.

Numele Tab Active Pro a fost solicitat de Samsung la EUIPO

La 13 iunie 2019, Samsung Electronics a depus o cerere pentru marcă comercială la EUIPO (European Union Intellectual Property Office) pentru numele Tab Active Pro. Marca comercială este încadrată în clasa 9, cu descrierea „computere tabletă și computere portabile”.

Cererea pentru numele de marcă a fost depusă de firma de avocatură Fieldfisher LLP din Londra. LLP – Limited Liability Partnership – parteneriat cu răspundere limitată. Această societate depune de mai mult timp cereri de mărci comerciale în numele companiei Samsung. La începutul acestui an, de exemplu, Fieldfisher LLP a depus cererea pentru numele ecranului Dynamic AMOLED, pentru seria Galaxy S10. Numele Samsung Rize, pentru o nouă serie de smartphone-uri, a fost solicitată tot de această companie engleză.

Fieldfisher LLP este o firmă de avocatură cu sediul în Londra, Marea Britanie, fondată în 1835. Are aproximativ 700 de avocați în cadrul birourilor din Amsterdam, Beijing, Belfast, Bruxelles, Frankfurt, Londra, Milano, München, Paris, Roma și alte locații.

Deși numele „Galaxy” nu este inclus în numele de marcă comercială, probabil tableta Active Pro va intra în linia Galaxy. În cele din urmă, acest lucru se aplică tuturor tabletelor pe care compania le-a lansat în ultimii ani. În plus, se întâmplă destul de des ca Samsung să aibă o marcă înregistrată cu sau fără numele Galaxy.

Tableta Samsung Galaxy Tab Active Pro va fi pentru uz profesional

Galaxy Tab Active 2 a fost introdusă în octombrie 2017 ca un comprimat robust pentru utilizarea în afaceri. La fel ca prima variantă, această tabletă Android avea un ecran de 8.0 inch. Numele Active Pro pare să se refere la o variantă mai scumpă și mai puternică a acestei tablete robuste.

Samsung Tab Active 2 costă în jur de 500 euro. Cel mai probabil Galaxy Active Pro, fiind o tabletă mai nouă, va veni cu specificații superioare față de Tab Active 2. În acest fel ne așteptăm la um preț mai mare pentru viitoarea tabletă Samsung.

Sunt șanse destul de mari ca tableta Galaxy Tab Active Pro să fie lansată la IFA Berlin 2019. Acest târg anual de electronice și electrocasnice pentru consumatori are loc în perioada 6 – 11 septembrie 2019 în Berlin, Germania.

SURSĂLetsgoDigital