Samsung a depus o cerere de marcă comercială pentru Galaxy 360

907

Samsung a depus o marcă comercială pentru numele Galaxy 360. Compania tech sud-coreeană nu a mai utilizat acest nume pentru un alt produs înainte. Este o șansă bună folosită de Samsung pentru a rezerva denumirea pentru camera sa de 360 ​​de grade. Acest produs a fost denumit anterior Samsung Gear 360.

Compania Samsung Electronics a trecut recent unele dintre produsele sale lansate sub marca Samsung Gear la noua denumire Samsung Galaxy. Cel mai recent avem cazul smartwatch-urile Gear. Ultimul smartwatch Samsung este numit Galaxy Watch.

Marca Samsung Galaxy 360 va fi folosită pentru camere foto și VR

Samsung a schimbat deja branding-ul pentru smartwatch-ul său și poate face acest lucru și pentru alte dispozitive. Am scris destul de recent că Samsung intenționează să modifice și numele căștilor sale de realitate virtuală Gear VR, în Samsung Galaxy VR. Deci, se poate presupune în mod rezonabil că va face acest lucru și pentru Gear 360 care va fi botezat Samsung Galaxy 360.

Samsung a lansat deja două generații ale camerei sale de 360° și urmează să lanseze o altă cameră. Ambele au fost numite anterior Gear 360. Dacă această cerere de marcă înregistrată la United States Patent and Trademark Office (USPTO) în Statele Unite primește confirmarea de la Oficiul de Brevete american, următoarea cameră foto de 360° se va numi Samsung Galaxy 360.

Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite (USPTO ) este o agenție a Departamentului de Comerț al Statelor Unite. USPTO emite brevete pentru inventatori și întreprinderi pentru invențiile lor și înregistrarea mărcilor pentru identificarea produsului și a proprietății intelectuale. A fost fondat în 2 ianuarie 1975.

Această cerere pentru o nouă marcă comercială confirmă faptul că Samsung lucrează la o nouă cameră de 360 ​​de grade. Momentan nu există informații suplimentare despre acest produs. Nu se poate spune dacă va fi diferit sau nu de predecesorul său. De asemenea, nu se știe o dată anume când ne putem aștepta să sosească. Ultima cameră Samsung Gear 360° a fost lansat la începutul anului 2017.

Conform SamMobile, depunerea cererii la USPTO pentru marca Galaxy Watch a fost cu trei luni înainte de anunțarea smartwatch-ului. Este posibil să vedem același model urmat de compania sud-coreeană și în cazul următorului Samsung Galaxy 360.