Un Samsung Chromebook convertibil și ieftin poate fi în lucru

311
Un Samsung Chromebook Samsung convertibil si ieftin poate fi in lucru
Sursa Foto: pocketnow.com

Samsung a anunțat mai multe produse unice în 2021. Compania ne-a oferit noi smartphone-uri, ceasuri, televizoare inteligente, Chromebook-uri și multe altele. Cu toate acestea, se pare că Samsung lucrează pentru a oferi clienților săi dispozitive grozave care nu ajung neapărat cu un preț uriaș. Cele mai recente zvonuri sugerează că gigantul tech ar lucra la un nou Samsung Chromebook care ar putea avea un design convertibil și un preț foarte atractiv.

Potrivit PocketNow, care citează Chrome Unboxed, Samsung lucrează la un nou Chromebook cu preț redus. Acest viitor Samsung Chromebook care ar putea avea un design convertibil. Dovezile acestor informații provin din Chromium Repositories, unde presupusul nou Chromebook al companiei apare cu numele de cod intern „Bugzzy”.

Posibil un procesor Intel Jasper Lake pe viitorul Samsung Chromebook

Dacă aceste informații sunt exacte și corecte, noul Samsung convertibil poate ajunge cu un procesor Jasper Lake de la Intel și o rezoluție a ecranului care ar include 2.560 pe 1.600 pixeli. Indicii despre designul acestui nou dispozitiv sugerează că are „un panou față tip clapetă tip diferit”.

Informațiile sugerează că acest model va avea un design „ciudat”, care a fost o descriere folosită de alte mărci atunci când lucrează la laptopuri convertibile 2-în-1. Dar, cel puțin în acest moment, nu există informații oficiale sau vreun indiciu cu privire la momentul lansării laptopului Samsung.

Un Chromebook este un laptop sau tabletă livrat cu sistemul de operare Google Chrome. Primele Chromebook-uri au fost lansate de Samsung și Acer în 2011. HP și Lenovo sunt primii doi producători mondiali de chromebook-uri.

Cel mai accesibil Chromebook de la Samsung vine cu funcții excelente și un preț foarte convingător. Am văzut multe modele de Chromebookuri Samsung pe piață. Unele dintre ele vin cu un preț care depășește pragul de 1.000 de euro. În același timp, cel mai accesibil model este Samsung Chromebook 4, care se vinde de obicei cu 250 de euro. Cu toate acestea, puteți găsi unul și la prețuri mai mici. Acest model include un procesor Intel Celeron N4020, 4GB RAM, 32GB stocare și alte caracteristici excelente.

Până la confirmarea oficială că Samsung lucrează la un nou laptop ieftin convertibil 2-în-1 această informație o luăm cu unele rezerve. În același timp nu este exclus ca Samsung să aibă în lucru un astfel de model. Sperăm ca în perioada următoare să aflăm mai multe despre acest, momentan ipotetic, Samsung Chromebook.