Samsung va lansa cinci dispozitive „power” la evenimentul din 5 august

660
Sursa Foto: Samsung

Seria Galaxy Note 20 va fi vedeta evenimentului Samsung Galaxy Unpacked din 5 august. Numai că Samsung va avea multe de arătat la evenimentul său de peste două săptămâni. Vom putea vedea atunci pe Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy Buds Live și Samsung Galaxy Watch 3.

Președintele diviziei mobile TM Roh a confirmat că gigantul high-tech va anunța cinci „five power devices” în timpul prezentării virtuale. El nu a oferit specificații, dar a indicat căștile „în urechile voastre – in your ears” și un smartwatch „pe încheietura mâinii – on your wrist”, pe lângă smartphone-uri.

Seria Galaxy Note 20 cu 12 / 16GB de RAM

Despre toate acestea există multe indicii deja știute așa cum se întâmplă de obicei cu toate lansările de amploare Samsung. Steaua cea mai strălucitoare din mica galaxie Samsung va fi seria Galaxy Note 20, cea mai recentă generație a telefonului flagship de la Samsung, care conține și bagheta magică S Pen.

Seria Note va veni în variantele standard de 6,7 și 6,9 inch Plus / Ultra. Vor avea afișaje mai bune decât seria Note 10, precum și un modul foto spate mai proeminent. Departamentul foto spate va include o cameră principală de 108MP pe „+” și Ultra, una ultra-wide de 12MP și (cel puțin pe Ultra) o cameră tip periscop de 13MP. Ne așteptăm la 12 / 16GB de RAM și minimum 256GB de stocare.

Camera tip periscop utilizează în esență o combinație de oglinzi prismatice pentru a capta imagini luminoase și a creea o imagine. Primul smartphone cu o cameră tip periscop a fost Huawei P30 Pro din 2019. Johannes Hevelius este considerat inventatorul periscopului.

Celelalte dispozitive Samsung dincolo de seria Note 20 sunt și ele interesante, conform AndroidAuthority. Compania va lansa și un telefon pliabil de a doua generație, Galaxy Z Fold 2. Se pare că este o evoluție subtila, dar binevenita a originalului, cu un display extern de 6,2 inch și un display intern de 7,7 inch cu o rată de actualizare de 120Hz.

Vor mai exista și unele accesorii, Galaxy Buds Live, următoarea generație de căști wireless auriculare. Vor avea forma bobului de fasole și caracteristica ANC. Mai primim și un smartwatch de top. Galaxy Watch 3 vine cu o carcasă mai mică decât ceasul original și funcții împrumutate de la Watch Active 2. Este posibil să vină la bord cu monitorizarea tensiunii arteriale și funcția ECG, pe lângă caracteristicile GPS și senzorul de ritm cardiac.