Samsung are în lucru cel puțin cinci smartphone-uri noi pentru Europa

1232
Samsung are deja cea mai mare gamă de smartphone-uri de pe piață, dar conform noilor informații, gigantul sud-coreean are mai multe dispozitive în lucru pentru Europa și pentru alte piețe. Samsung Galaxy A9. Dintre noile dispozitive, cea mai scumpă ofertă, este o nouă versiune a lui Samsung Galaxy A9, disponibil în prezent pentru cumpărare în China. Acest telefon aduce ca design cu iPhone-ul lui Apple. În acest moment, nu este clar ce planuri are Samsung pentru dispozitiv. Cu toate acestea, având în vedere că telefoanele Samsung sunt în general bine recepționate în Europa, probabil că noua versiune a modelului Galaxy A9 va elimina designul iPhone-ului în favoarea unui aspect tradițional Samsung. O nouă versiune a modelului Galaxy A9 se dezvoltă sub numele de model SM-A920F. Deși detaliile despre acest dispozitiv sunt rare, putem confirma că firmware-urile sunt în dezvoltare pentru multe piețe europene cum ar fi Marea Britanie, Franța, Germania, țările scandinave și altele. Nu putem fi siguri dacă numele final al telefonului va fi într-adevăr Galaxy A9 (2018) sau Galaxy A9 (2019). În orice caz, telefonul său ar putea să intre în gama 2019 a seriei Galaxy A. În ceea ce privește lansarea acestuia, deși nu a fost avansată nicio dată, acesta ar trebui să fie disponibil înainte de sfârșitul anului. Samsung Galaxy J6 Prime. Următorul pe lista dispozitivelor necunoscute, dar viitoare, este telefonul Samsung cu numărul de model SM-J610F. Specificațiile acestui telefon pot fi găsite deja în baza de date Geekbench cu Qualcomm Snapdragon 430, 3 GB de memorie RAM și Android 8.1 Oreo. Cu toate acestea, având în vedere lansarea recentă a Android 9 Pie, Samsung va actualiza software-ul smartphone-ului înainte de lansarea sa. Curios este jocul Gameloft pare să confirme accidental smartphone-ul Galaxy J6 Prime. Dezvoltarea software-ului pentru acest telefon este în cea mai mare parte pentru țările din Asia de Sud-Est. O a doua variantă, SM-J610FN, pare să fie în lucru pentru majoritatea piețelor europene.

Gameloft este o companie franceză producătoare de jocuri pentru console video, PC-uri și telefoane mobile, înființată în anul 1999. Are peste 6.000 de angajați și 39 de filiale în toată lumea. Compania are studiouri de producție în SUA, Canada, Franța, Mexic, România, China, Japonia, Italia și Bulgaria.

Samsung Galaxy J4 Core și Galaxy J4 Prime. Mai există încă două versiuni noi de Samsung Galaxy J4. Numerele de model SM-J410F și SM-J415F aparțin lui Galaxy J4 Core și J4 Prime. Din nou, Gameloft confirmă numele telefoanelor. Specificațiile SM-J410F rămân în prezent evazive, dezvoltarea de software sugerează că dispozitivul se îndreaptă în principal către sub-continentul indian și Orientul Mijlociu. Android 8.1 Oreo ar trebui fie ca sistem de operare și pe aceste două dispozitive viitoare Galaxy J4 Core și Galaxy J4 Prime, care se așteaptă să fie poziționate la capătul inferior al gama de dispozitive Samsung. La fel ca și modelul J6 Prime, modelul J4 Prime (SM-J415F) poate fi găsit în Geekbench. Cu un Snapdragon 430, 2GB de RAM, împreună cu varianta SM-J415FN, acest telefon pare să se îndrepte spre mari părți din Europa și Asia. Samsung Galaxy J2 Core. Această versiune este primul smartphone Android Go de la compania sud-coreeană. Am mai scris despre acest dispozitiv care va împacheta în carcasă 1 GB de RAM, ultima versiune de Android și specificații cum ar fi un display Super AMOLED de 5 inch, procesorul Exynos 7570, o cameră foto spate de 8 MP și 5 MP frontal. Dispozitivul va avea și 8 GB stocare internă, o baterie de 2.600 mAh și Android 8.1 Oreo cu Samsung UI. Acesta a primit aprobarea FCC și este certificat și de Bluetooth. Va fi, probabil smartphone-ul care va ajunge cel mai repede pe piață. În prezent, nu știm când vreunul dintre aceste dispozitive va fi lansat oficial. Mai mult, detaliile despre hardware, software și piețele țintă pot să se schimbe până la anunțul lor oficial. Dar zvonurile recente despre faptul că Samsung va lansa mai multe dispozitive pentru a compensa încetinirea vânzărilor s-ar putea dovedi a fi exacte.
VIAPhoneArena
SURSĂSamMobile