Acasă Stiri Samsung pe locul doi în clasamentul global al reputației companiilor

Samsung pe locul doi în clasamentul global al reputației companiilor

Samsung Electronics s-a clasat pe locul doi în clasamentul reputației companiilor globale de tehnologie a informației. Studiul a fost realizat de Reputation Institute din Boston, SUA, conform informațiilor publicate de The Korea Herald.

Gigantul tehnic sud-coreean a obținut un scor de 78,5 puncte în ultima evaluare făcută de institutul american. Doar producătorul global de procesoare grafice Nvidia, care a primit 80,3 puncte în lista de tehnologie RepTrak 2018, a depășit compania Samsung. Rep Trak este un clasament întocmit anual de Boston Reputation Institute, care verifică cele mai renumite companii de tehnologie din lume. Samsung a depășit nume mari pe plan mondial cum ar fi Intel, Google, Microsoft și Apple.

Samsung, în plus, are satisfacția de a fi fost permanent în top cinci în ultimii ani. În tot acest timp poziția marilor rivali din domeniul high-tech a fluctuat mereu de la an la an. Cel mai recent clasament a arătat că Samsung este singura companie din primele 10 care nu are sediul central în SUA. Epson Corp., cel mai mare producător de imprimante din Japonia, se află pe locul 18.

Pe lângă Nvidia și Samsung, Garmin, lider mondial în tehnologia de poziționare a sistemelor, a completat primele trei locuri. Următoarele șapte poziții au fost ocupate de Hewlett Packard Enterprise, Intel, Google, Texas Instruments, Adobe, Salesforce.com și Hewlett-Packard. Marile companii IT, cum ar fi IBM și Microsoft, au terminat pe locul 17 și, respectiv, 24, în acest an. Principalul concurent al companiei Samsung în domeniul smartphone-urilor, Apple se află pe locul 38.

Fondat în 1997, Reputation Institute are sediul central în Boston, SUA. Măsoară reputația companiilor de peste 20 de ani. Are filiale în Olanda, Spania, Danemarca, Anglia, Italia, Brazilia, Franța și Australia. Testează peste 7.000 de companii pe an din 55 de țări și din 20 de diferite ramuri industriale.

În anul 2015 Samsung a fost pe primul loc și pe doi în 2016

Reputation Institute este lider mondial în furnizarea serviciilor de informații privind reputația. Întocmește clasamentul pe baza unor factori precum comunicațiile transparente și inovarea corporativă. Mai sunt luate în calcul și conducerea transparentă, mediul de lucru și impactul ca popularitate al produselor.

Institutul american a spus că gigantul tech a înregistrat un nivel ridicat în ceea ce privește performanțele companiei, obținând scoruri mari în comunicarea transparentă și calitatea produselor și serviciilor. Boston Reputation Institute a chestionat aproximativ 23.000 de oameni pentru a aduna rezultatele din acest an. Samsung a fost pe primul în Rep Trak 2015, pe locul al doilea în 2016 și pe cinci în 2017. Rezultatul din 2017 a fost influențat de problemele phabletului Galaxy Note 7 din anul precedent.

Reputation Institute a spus că Samsung a reușit să revină rapid pentru că și-a cerut scuze pentru incidentul cu Note 7 și a recâștigat încrederea pe piață.

Stiri

Galaxy S20 vs Galaxy S21: Care telefon este mai bun?

Seria Galaxy S21 a reprezentat o schimbare de design pentru seria Galaxy S după ani consecutivi de relativă stagnare. Nu numai din...

Mai multe telefoane Galaxy A și M afectate de o problemă misterioasă

În general seriile Galaxy A și M de la Samsung duc greul vânzărilor și ridică cota de piață a companiei. Cele două...

Resetarea automată a permisiunilor va fi disponibilă pe telefoanele Samsung

Google a făcut sistemul de operare Android tot mai sigur cu fiecare nouă versiune majoră nou lansată. Cel mai mult beneficiază de...

Modelul Samsung Galaxy S22 va avea o baterie semnificativ mai mică

În ultimele timp am aflat ce fel de baterii va pune Samsung în Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Numai despre bateria...

Android 12 și One UI 4.0 aduc noi funcții pe seria Samsung Galaxy S21

Săptămâna trecută Samsung a lansat programul beta pentru interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12, pentru seria Galaxy S21. Viitorul software...

Tableta Galaxy Tab S7+ 5G primește patch-ul de securitate din septembrie

Cea mai recentă și cea mai mare tabletă high-end Samsung a primit un nou patch de securitate. Tableta Galaxy Tab S7+ 5G...

Samsung Galaxy A73 va primi o cameră de 108 megapixeli

Acum, cu cât ne apropiem de sfârșitul anului, apar tot mai multe detalii despre seria Galaxy A 2022. Am scris recent că...