Samsung creează un clip de Halloween cu tehnologia SmartThings

451

Înainte de sărbătoarea de Halloween din acest an, Samsung Electronics UK au creat un videoclip cu teme specifice pentru a arăta puterea tehnologiei Samsung SmartThings. La prima vedere este destul de înspăimântător și îți vine să-l oprești imediat. Acest clip video demonstrează că Samsung urmărește atent evenimentele din calendar la fel ca noi toți.

Un sondaj realizat în rândul a 2.000 de adulți britanici, realizat de Samsung, pune în evidență modul în care britanicii intenționează să sărbătorească Halloweenul în acest an. Rezultatele sugerează că peste jumătate dintre cei chestionați (55%) vor găsi noi modalități de a sărbători. 63% dintre britanici care intenționează să sărbătorească Halloween-ul acasă anul acesta.

Aproape 60% dintre britanici se vor distra de Halloween

În acest sens Samsung a creat cel mai bun ecran SmartThings. 49% dintre respondenți consideră că vor folosi această tehnologie pentru a sărbători Halloweenul. Tehnologia de vârf citată de britanici pentru a îmbunătăți experiența de Halloween acasă include iluminatul inteligent (40%); difuzoarele inteligente (39%) pentru a crea liste de redare înfricoșătoare; și camerele inteligente (31%) pentru a fi atenți la trucuri sau tratamente. 70% dintre adulții britanici au declarat că apelurile video Zoom vor face parte integrantă din planurile lor de Halloween. Acest lucru le permite să se conecteze practic cu cei mai apropiați și dragi.

Samsung a lansat și un ghid video despre cum să reproducem acasă unele efectele văzute în film folosind tehnologia. Ghidul util „Cum să” ilustrează modul în care muzica și efectele sonore, fumul și iluminatul pot fi declanșate folosind aplicația pentru a crea o experiență de Halloween la domiciliu.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe popoare din lume. Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori sau alte personaje. În noiembrie 2009, Vaticanul a catalogat ziua de Halloween ca necreștină.

În ciuda restricțiilor guvernamentale 59% au spus că sunt hotărâți mai mult ca niciodată să se distreze de Halloween. Trei sferturi (74%) dintre părinții britanici chestionați au declarat că intenționează să se distreze cu copii, conform NewsSamsung.

O casă veche a fost schimbată cu SmartThings

Ecranul unic de Halloween de la Samsung se concentrează pe o casă veche de 300 de ani. Acesteia i s-a făcut o schimbare SmartThings. O echipă de ingineri a petrecut două zile amenajând casa Old Bury cu dispozitive pentru controlul luminilor, sunetului și camerelor de securitate care fac parte din spectacol. Tehnologia SmartThings a fost controlată și monitorizată prin intermediul aplicației Smart Things cu Samsung Galaxy S20 și un televizor QLED. Dispozitivele au fost utilizate pentru a regla și declanșa lumina, ceața, muzica și efectele sonore. Spectacolul a fost creat folosind cartografierea de ultimă generație și are un schelet mecanic și un câmp de dovleci.

SmartThings este unul dintre cele mai mari ecosisteme deschise de dispozitive conectate din lume. Are peste 150 de milioane de utilizatori la nivel global. Platforma vă permite să vă conectați și să gestionați mii de dispozitive inteligente de pe telefon. Aplicația este disponibilă pentru descărcare atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Android. Pe Android necesită minimul Android 7 sau o versiune ulterioară.